Alparslan98 Merhabalar lekelesi vardı baby me leke çıkarıcı toz da biraz beklettim sonuç bu napmaluyım kumaş boyası işe yarar mı
cocomelon33 Alparslan98 bej rengi pantolonumu beyaz yaptı.Birkaç defa daha koydum sıcak suya iyice her tarafı beyazlasın diye bembeyaz oldu daha güzel oldu.Renklilerin rengini bozabiliyor
Usnac1995 Alparslan98 Yengem trençkotunu kumaş boyasıyla boyamıştı. Tam nasıl bilmiyorum ama makinede yapıyormuş. Bence araştırabilirsiniz ama harcı borcunu geçebilir 😅
havvamete Eşim tekstilci veriyorum boyuyo valla çok büyük lüks 😂 Bu arada tozu kaynar suda çözdürüp öyle içine atman lazımdı canım sen tozu direk üstüne mi döktün
Alparslan98 havvamete evet ya lekenin üzerine döküp kaynar su döktüm 🥺 tekstil de kardeşim çalışıyor oluyorsa vereyim bende
Tazeanne68100 Alparslan98 genelde beyazlara etki ediyor bazı kıyafetleri bu şekilde yapıyor bende denedim mavi tulumu vardi mahvoldu
havvamete Alparslan98 o zaman leke yapıyor canım eritip öyle koyman lâzım. Benim eşim makine operatörü. Direk ham kumaş boyuyolar canım
denizse Alparslan98 yani kumaş boyası kanserojen yüksek miktarda bence ya evde giydirin yada direk atın yani yazık çocuğun vücuduna gelir Allah korusun yikansada kimyasal sonuçta boya