heyymomm sürekli deprem oluyormuş gibi sallanıyor baktığım yer özellikle yatarken oluyor sanki nedendir acaba yaşayan var mı?
denizalismom heyymomm deprem yaşadıysanız psikolojik olarak olabilir. Bana da arada oluyor. Veya vertigonuz da olabilir
sunflower01 heyymomm bende de oyle adanada yaşıyorum vala boyle hafiften hafiften sanki kayip gidiyoruz anneme de oluyormus anlamadim gitti
ladymoms_ Ayy kız bendede oluyor ben çok deprem yaşamış biri değilim ama yatıyorum sanki yatak sallanıyor lambaya bakıyorum bişey yok yürüyorum bı anda yer sallanıyor sanki ya kan sekerimiz mi düşüyor noluyor çözemedim valla çözen olur diye burda bekliyim 🤞
heyymomm ladymoms_ ben de sadece bebekken yaşamışım daha önce hiç olmuyordu o yüzden şaşırdım 2-3 gündür olunca
heyymomm Gul-42 internetten baktığımda ben de bunu gördüm neden oluyor acaba geçiyor mu siz vertigo musunuz
heyymomm denizalismom deprem korkum çık var bebekken yaşamışım ama bilinçli olarak hiç yaşamadım vertigo aklıma yattı gidip baktırcam çok teşekkür ederim
heyymomm sunflower01 sürekli deprem diye bağırıyordum ilk gün eşim artık sorunlu musun der gibi bakıyordu suratıma 😄
heyymomm tubasd yok aslında düzenli ve iyi uyurum 2-3 gündür oluyor özellikle uykudan kalktığımda hep tavana bakıyorum beşik gibi sallanıyor ama lamba sallanmıyor birkaç defa gerçek sanıp korktum ama tamamen benle alakalı
Gul-42 heyymomm annem vertıgo tedavısı malesef tam olarak yok ayrı ayrı ayrılıyor ıcınde annem ılac kullanıyor
heygorl Tansiyon, demir eksikliği, stres hepsi birer faktör. Uykusuzluktan da olur. (Hangimiz uykusuz değiliz ki?😀😀😀)
heyymomm heygorl ben aslında bebemi büyüttüm 3,5 u geçti çok şükür uykusuzluk bende yok ama diğer saydığınız her şey olabilir özellikle demir eksikliği bi gidip baktırayım en iyisi 🫣🫠 teşekkür ederim
Hotic heyymomm ben sürekli yaşıyorum ama hem İzmir depremini hem de 6 Şubat depremini yaşayan biri olarak normal karsiiliyor herkes
Aselnova heyymomm covid sonrası kalbimde problem kaldı bende iki güne bir deprem oluyor diye kalkıyorum uykudan veya gün içinde surekli deprem oluyor gibi geliyor aritmi var kalbinize baktığın lutfen