dobemolminor 16 aylik kizim havyari cok sevdi. Doktor 2cay kasigi kadar verebilirsiniz dedi. Sizler yedirdiniz mi? Tuz acisindan yogun ama doktor sorun gormedi. Deneyiminiz var mi bu konuda?
Babybloom dobemolminor yanii eve aldığımbir şey değil ama zaten bi restoranda karşıma çıkınca da dur bebeme yedireyim demiyorum😂 ben riskli buluyorum bazı şeyleri. Karides kalamar da yedirmedim mesela. Biraz klasikçiyim Sizin evde sürekli havyar mı oluyor neden bunu düşündünüz ki?
yirmiikikasim23 dobemolminor benim bebegim de havyar yemedigi gun kendine gelemiyor hergun yediririm yinede ustte kalsin
dobemolminor 1 kasigi yetiskin birinin bir gunluk vitamin ihtiyacini karsiliyor aslinda. Yedirmek de lazim. Hele bir de severse super. Cunku kizim balik, et yemiyor pek.
dobemolminor Babybloom Evimizde surekli olup olmamasi degil konu ama cevaplamam gerekirse evet oluyor.
Tombikdonerartikcokpahali Babybloom aklıma geldi profil fotoğrafta ki siz misiniz acaba çok güzelsiniz 😊😍
BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] maşallah beni etiketlemişsin benden kalanı cvp vermiş. Neyse ben sevmiyorum bi kere tadına baktım sevemedim bi kere görüntüsü de iğrenç. Ben kendi yemediğim hiçbirşeyi bebeğime de yedirmiyorum
Lolik dobemolminor her sabah kahvaltı da ekmeğe sürüp sürüp yiyor sıpa , avokadoyla çok güzel oluyor tatlar birbirini dengeliyor
BuzluLatte dobemolminor kizima 18 aylıkken kaşığın ucuyla verdim çok öğürdu, daha da vermedim. Genelde tuzlu şeyleri çok yemiyor zaten o sebepten onu da öğürdu sevemedi sanirim
me_o531 dobemolminor havyara o kadar yabancıyım ki klavyem tamamlamadı bile 😁 bebeğime de hiç yedirmedim yani balığın kendisini yesin yeter 😁
dobemolminor me_o531 oyle cok dalga gecmis ki millet bu postla. En guzel, en esprili cevap sizinki gercekten. Diger cevaplarda kompleksler, kucuk gormeler vs mevcut. Insanlar cok garip 😕
whopper Trüf mantarı ve havyarı altın tozuyla veriyoruz 3 aydan beri , doktorumuz çocuğun genlerinde zenginlik var bunu bastıramazsınız dedi canım