Yesilanne97 Kızlar kızım 5 ay 3 günlükken 2 dişi çıktı şuan 5 ay 16 günbelirgin iki dişi var, dişleri patladıktan sonra huysuzluğu ağlamaları bitmişti ama yine başladı, acava üst dişler mi başladı, alttan ne kadar sonra üstler çıkat
ertanmut Yesilanne97 üst dişler çook zor çıkıyo bnm oğlum iki haftadır fena huysuz haşa ckmadı bembeyaz ama patlamadı bir türlü 😔
Ecemimu Yesilanne97 benim bebeğimin 4 ay 1 haftalıkken alt iki dişi çıktı. Sonra üst dişleri de kabardı ama çıkması alt dişlerden daha sancılı oldu maalesef. 6. ayı doldurduğu gün patladı üstler.
mummy Yesilanne97 bi kere başlayınca dişler bazen arka arkaya gelebiliyor bizde hep öyle olmuştu üst dişlerde çok zorlandık hem o hem biz
MerveDoga1 ertanmut ya,benim kızım da 5ay 14 günlük dişleri çok kaşınıyor alt damağinin rengi açılmış ne zaman patlar acaba bir de ben bi türlü göremiyorum dış geliyor mu diye bu işi cozemedim
Rscb Kızlar bizimki de alt dişleri çıkardı daha onlar büyümeden köpek dişleri beyazladı ve tabiki patladı çıktı onlarda şaşırdığım şey üst ön 2 dişi çıkması gerekmez miydi köpek dişleri çıkması şaşırttı bizi baya ve hala huzurluğu kaşıntıları var sanırım ön 2 dişleri kaşınıyor şimdi de🤦♀️ gece bir anda uyanıp ağlıyor falan sürekli bişeyler ağızda Rabbim yardımcımız olsun inşallah🙏