Daisyy Decetinky normal siz de uzanın yanına o emsin siz de dinlenin oturur pozisyonda çok yorulursunuz. Uyuya kalıp bebeği ezmemeye dikkat tabi 😊
Neslihanask Decetinky maşallah çok şanslısın benimkini tek memeye koyardım terden su olurdum🙄 güzel doydugu için güzel uyur ama normal yani
Defnedilan34 Decetinky benimkide öyleydi bütün gece oturur bi şekilde emzirirken uyuyordum çok normal öyle olması 😂
ilknur11 Decetinky canım benimki de 1 saati geciyodu ama 45 gunluguz artık 15-20 dk emiyo bırakıyo artık, büyüdükçe süre kısaliyo sanırım
Defnnanns Decetinky benim bebeğimde 1 aylık sancısı tuttugunda memede saatlerce bırakmıyor tek benim sanıyordum 😏
Decetinky Defnnanns aynen ya emdikçede gaz artıyor. Ama az önce bi cözüm buldum deneyin isterseniz. Battaniyenin arasına koyup karşılıklı biriyle sallayın anında dalcak
Handeoymk Decetinky canım emzik gibi oluyo ben azından alıyorım yarım saat sonra doydugunu anladığın an Çek bende senin gibi bilmeyip beklerdim hep kusardı fazla emmekten şimdide gerçi kusuyor ama yarım saat ideal
Decetinky nagehanyorulmaz evet malesef cıkmaza girdik gaz oldukca emmek istiyor emdikçe gaz alıyor napıcagımı şaşırdım. Gaz çıkarmak icin aldıgımda ağlıyor meme ıstıyor
Tazeanne0134 Decetinky benimkide daha 12 günlük 1.5 saat durduğu oluyor normaldir diyor herkes ilk 3 ay anne karnında hissederlermiş kendilerini