01012024 Bebeğim uyumuyor günlerdir uyutana kadar bütün gücümü tüketiyorum sinirlerim bozuldu ağlamaktan başka bişey yapmak istemiyorum 😞
miniksercedefne 01012024 çok zor gerçekten Allah kolaylık versin. Bizd bolca uykusuz bir donemden geçiyoruz.. ama geçecek sakin olun bebeğinizin bir derdi vardır onu rahatlamaya çalışın
Ccyyln 01012024 açlık sususuzluk bile uyku ktdar zor değil. Eşinize verip 1 2 saat uyusanız aslında o bile iyi gelir.
01012024 miniksercedefne anlayamıyorum hastaneye götürdüm belki bi sıkıntısı vardır diye yani bişey demediler uykusu olduğu halde inatlaşıyor kendiyle gücsüzlükten daha çok sinirleniyor resmen
01012024 Ccyyln keşke olsada verebilsem 🤲 eşim görevde yalnız bakıyorum bebeğime o yüzden bedenende ruhende kötü oldum
miniksercedefne 01012024 inanın kızımda dediğiniz gibi ama uyumuyor hiç bir şekilde.. bazen bende tükenmiş hissediyorum.. oğlumda böyleydi 2 sene çektim ne zaman kendi başına uyumaya başladı o zaman rahat ettim
rana0234 Off benimde aynı psikolojim alt üst oldu artık.Basimi alıp çekip gidesim var hiç bir şey düşünmeden 🤦
Ccyyln 01012024 çok üzüldüm adınıza. Ama merak etmeyin bu günler geçecek. İlerde gece hiç utanmadan uyuyacaksınız ve emin olun bu küçücük halini özleyeceksiniz. Azıcık sabır güzel anne. O bebeğin tüm dünyası sensin.
01012024 miniksercedefne inşallah bir an önce o döneme gelirde rahat ederiz her annenin işi zor gerçekten