hamidenurozdemir Kızlar dört aylık bebeğim var ,bir aydır sağım yaparak besliyorum sadece geceleri emiyor maalesef. Üç saatte bir sağıyorum iki göğsümden toplamda 150-160 ml süt çıkıyor nasıl arttırabilirim sizce
aslanannesiiii06 hamidenurozdemir bestlak damla, e bebekte satılan malt içeceği demeyebilirsi. Lactamil süt var oda işe yarıyor
Snglkargc_0107 hamidenurozdemir bestlak kullandım e bebekte süt çayı oluyor onu kullandım kendim kimyon çayı yaptım hem bebegin gazına hemde süte çok faydası oluyor onun dışında düzgün beslenme
hamidenurozdemir aslanannesiiii06 bestlak damlayla malt içeceği denedim ama etkisi olmadı birde diğer söylediğinizi deniyim teşekkürler
aslanannesiiii06 hamidenurozdemir siz o zaman 2.5 3 saatte bir uyandırın. Emsin ki en azından süt kanallarına uyarıda bulunsun gece eğer 1 kez emiyorsa sıklaştırın. Bir de gündüzleri sütü sağıp biberonla veriyorsunuz sanırım. Bebeği sırt üstü yatırıp üzerine düşecek şekilde memenizi biberon gibi tepeden verebilirseniz belki tutar ve gündüzleri de emer. Bende sadece gece emzirebiliyordum gündüz biberon alıyordu öyle bi yöntem denedim inek memesi gibi yukarıdan aşağı bıraktım biberon sanıp aldı