Ebruluya28 salihasaliha peynirli börek Sütlaç iyi diğerleri böyle daha hafif meze tarzı olabilir patates salatası havuç tarator kısır olabilir
biraskhikayesi salihasaliha Garnitürlü makarna dediğiniz makarna salatası mı? Bence mercimek köftesi ve kek tarzı iki çeşit daha eklemelisiniz. Çok süt ve süt ürünleri olmuş.
alpinannesi__ salihasaliha sütlaç biraz uyumsuz geldi banada onun yerine Kıbrıs tatlısı olabilir sanki
SetenayCo salihasaliha Makarna ve börek bir arada olmaz bir de menü kahverengi bir şey ister. Çikolatalı kakaolu bir ürün olabilir. Bir de kırmızı bir ürün olabilir, kısır veya mercimek köftesi gibi. Ben menülerimi renklere göre yapıyorum.
Uykusuzhergeceeee salihasaliha sütlaç yerine kek ya da farklı tabanında kek olan bir tatlı yapın bence
Ylnsln salihasaliha bence yanına mercimek köfte gibi bir şey yapabilirsin tuzlular az gibi doyurucu bir şey yok Benimde akşam oturmasına misafirim var menüm Börek Poğaça Mercimek köftesi Kuskus salatası Çikolata soslu kek Muzlu kremalı pasta
Tekbenimsucumguzelolmakdemi salihasaliha bu 5 çayımı oluyor, öğlen yemeğimi? Bana pek öğlen için uygun gelmedi
Babybloom salihasaliha çok fazla karbonhidrat var bence. En azından salatayı farklı yapın derim. Yoğurtlu kereviz, yoğurtlu kabak, brokoli havuç karnabahar salatası gibii. Bir de bence dolma/sarma/fellah gibi bir şey eklenebilir