Berilsmom Kızlar 1 yaş doğum günü tokası arıyorum clips şeklinde olanlardan taç değil. One falan yazıyor ya yada prenses tacı şeklinde . Nerden satın alabileceğimi bilen var mı?
ATC Berilsmom benim oğlum var nerde bulabilirsin bilmiyorum cnaım ama bi arkadaşım var kızı çok cicis dur onu sorup yazayım 😂
hellomom Berilsmom toka olarak sanki oyle tutmaz gibi. Hiç görmedim gerçi. Bandana olarak gördüm, le mabelle diye bir site var orda vardı.
Berrak_2019 Berilsmom canim cicibandana sayfasindan siparis verebilirsin 25 liraydi en son fiyati yada kendin yapabilursin ben kendim yaptim yarin bizimde dogum günümüz ben bandana yaptim sen bandana yerine klipse yapistirirsin klipsli olur
Berilsmom Keşke kaynanam görümcem doğum günü yapmamıza izin vermiyor falan yazsaydım daha çok yorum gelirdi 🤪
ATC Berilsmom https://lemabelle.com/one-dogumgunu-taci-pudra bi bunu buldum cnaım bide pixy love diye bi internet sitesinde olabilir dedi cnaım
Berilsmom hellomom taç bandana tutmuyor kafasında 😑 clips gördüm bi bloggerin bebekte ama nerden olduğunu etiketlememiş
Berilsmom Berrak_2019 yaa kolay oluyor mu yapabilir miyim ki? Bu Arada doğum gününüz kutlu olsun kuzucuğun nice güzel yaşları olsun🥰
Berrak_2019 Berilsmom teşekkür ederim canım 😊 çok kolay youtubeden video izledim ve yaptim harika oldu 5 kisidende siparis bile aldimdogum günümüze gekenlerden😂😂 bence once bi dene youtubeden izleyip sonra olmazsa satin alırsın