Zeynepcivelek Kızım için 1 yaş konsepti arıyorum yardımcı olur musunuz ? Ne tarz bsey yaptınız fotoğraf atabile misiniz
Themom_ Zeynepcivelek Nişanımı yapan organizasyon firmasından rica ettim normalde d.günü organizasyonu yapmıyorlardı kırmadılar beni sağolsunlar:) sadece masadaki kuğulu balonları ve ikramlıkları biz hazırladık gerisi organizasyon.
ulker2509 Bende papatyalı yaptım pazar günü foto yükleyebilirsem yükleyim bu arada beyaz fistolu elbise giydirmiştim konseptinize uyarsa uygun fiyata vericem 2 saatlik giydi sadece
Bugleminannesi28 Zeynepcivelek 1. Yaşımız böyleydi 15 kişilik bir kutlama oldu. İnci ve kelebeği aynı anda kullanıp kendimce kafamda birseyler tasarlayıp yaptım çok beğenildi 🥲 Şimdide 1 ay sonra 2.yaşını kutlayacaz onun içinde mükemmel fikirlerim var bakalım bu sefer biz bize olcaz size fikir olur diye bırakıyorum 🤍
susamtanem_ ulker2509 resimlerine bakabilir miyim bi de Trendyoldan partiden sayfasında böyle papatyalar gördüm ordan mı aldınız sizde:)
ulker2509 susamtanem_ partiden diye instagram sayfası var balonları masa örtüsü ve mısır kovalarını ordan aldım 1 yazan kürdanlarıda papatyalı kürdanlar normal ucuzlukçudan