Mrvkyaoglu sabah 7-7.15 arası güne başlatıyorum mutlaka, daha önce uyanıyorsa da uykuya döndürmeye çalışıyorum yoksa günümüz çok kötü geçiyor hemen uykusu geliyor. Sonra sabah rutinleri sonrasında 9da ilk uykuya geçirmeye çalışıyorum. Tabi tam 9 olmuyor bazen 10u buluyor bazen 8.45te uyuyor. İlk uykusunda korkumdan kucağımdan bırakamıyorum uyanmasın ki diğer uykuları da düzenli gitsin diye, dün 9-11 arası uyudu bugün 9.30-10.20 arası uyudu. (Tekrar uykuya döndürmeye çalıştım ama başarılı olamadım.) dün uyandığında tekrar rutinler oyun derken 13.45 gibiydi uykuya daldığı ama yarım saat dalsın diye uğraştım. Daldığı gibi de beşiğine koydum, 50 dakika orda uyudu sonra uyandı bir daha yine uykuya döndüremedim. 17.20de tekrar uyudu 18.00de uyandı. Uykusunu alamadı sanırım çok ağladı ama geri uyutmadım. Sonra gece rutinlerine başladık hedefim 20.00de uyutmaktı fakat 21.00i buldu uyuması. Bütün uyku geçişlerinde kucakta sallayıp pışpışlamayı kullanıyorum diğer türlü başka yöntem tutturamadım ama bu sıralar o da uzun sürüyor. Beslenmeyi düzenledim uyanınca kısa beslenme uyumadan 15-20 dakika önce uzun beslenme yapıyorum. Uyku saatlerini de 7 uyanış 9 ilk uyku 13ikinci uyku 17 üçüncü uyku 20 gece uykusu şeklinde sabitlemeye çalışıyorum ama destek yüzünden çok sarkıyor saatler 😔