LadyGaddar ruhsagligi Aynen baktım bugün yok ben açayım dedim, burdan bakilarak haftalik menü bile yapılabilir
kader539_ LadyGaddar salçalı sarımsaklı bulgur pilavı barbunya pilaki karpuz var menüde bugün hatta kızı okula bırakıp geldim erkenden yaptım 😀
LadyGaddar kader539_ Ayy ne guzell rahat rahat bende önceden hep öyle yapardım bide tatlı yapardim şimdi yemek bile zor yapıyorum 🙈
Duyulurum LadyGaddar tavuğu haşlayıp açıklıyorum çok küçük parça değil normal. Sonra onu baharatlar ve tereyağında hafif kavuruyorum.
kader539_ LadyGaddar tatlı dün akşamdan vardı diye yapmadım klasik pudingli bisküvi pastası yapmıştım o var 🙂
LadyGaddar minikkurabiyee Ben bebemin uyumasini bekliyorum Fırına sebze atabilirim daha karar veremedim 🤦🏼♀️
dogammerve LadyGaddar patates yemeği yapacağım yanına bulgur pilavı cacık birde dünden biraz patlıcan yemeğim var onu da koyarım ☺️
LadyGaddar Esoz1110 Ellerine sağlık ne çok kişi semizotu yapmış bende haftasonu yapayım bari afiyet olsun🌸
tontonannesi LadyGaddar mini biber ve kabak dolması yayla çorbası yeter 🥰 mini biberlerde çok güzel oluyor tazecik
LadyGaddar tontonannesi Bende çok severim burda ona Antep biberi derler biraz da acıdır ,tabi normal dolmalık biberin küçükleri de var acı değil oda güzel
melkrtl LadyGaddar düdüklü tencereye şimdi kırmızı et koydum kuş başı yanına sarma semizotu yortluycam pilav yapıcam Kafalar karışık çorba da var yeter hajsjsjsj bebeğimde bunlardan yicek ayrı bir menü yapmıyorum artık kendisine :))
melkrtl LadyGaddar çorba dünden sarmayı da kaynanam sarıp yolar buzluğımda olsun diye bacım yoksa kendimi kaldırıp sarmam asla hsjsjsjsjs pilavıda daha yapmadım semizotunu da sirkeli suya koydum daha hepsi hazır değil 😂😂
Deletedmom_216 LadyGaddar yok kiz hamiru kendim acmicam o sekidle cok ugrastriyo evet. İnstagramda gormustum milfoy ile yaliuolardi bi onu denicem yalanci bosnak mantisi diyelim biz ona 😂