defnem29t Kızlar merhaba doğum kilolarını verebildiniz mi ya Sezeryan doğum yaptım doğumdan Eve gelince sadece 4 kilo gitmişti zaten bebeğim 3 700 doğdu bir hafta içinde 2 kilo daha gitti 6 oldu toplam 40′ı çıkana kadar biraz daha gider diyordum hiç gitmedi toplam 12 kilo almıştım şu an bebeğim 55 günlük hala 6 kilo Kaybım var sadece plasentesi suyu ödemi nerede Gerçekten bilmiyorum Gerçi ben çok ödem olmadım ama herhalde kırkım çıkana kadar rahmim küçüldü o bu kilo Kaybım oldu ama ben de bir taraftan aldığım için aynı kg da kaldım diye düşünüyorm hiç gitmiyor kg siz ne kadar sürede verdiniz
defnemiraybebek defnem29t 4 ay içinde 20 kilo geri kalan 8 ay içersinde de 7 kiloyu verdim ama eski kiloma 3 kg kaldı hala 🥹
mombof2 defnem29t Ben de aynı durumdayım 13 kilo almıştım 2.sezaryenımı oldum 2 haftada 7 si gitti. Sonra hiç gitmedi. Bebeğim 3 aylık hala aynıydım. Şimdi daha sıkı diyet- spor yapıyorum bakalım.
gizemvatansever defnem29t 15 gün içinde 20 kg verip eski kıyafetlerime girdim. Sütüm yoktu, bebeğimde sarılık geçirdiği için çok stresliydim ona bağlıyorum. 1 kg fazlam kaldı
sadiyekrn7 defnem29t herkesin vücudu farklı ben 82 ile sezaryene girdim 85 le hastaneden çıkmışımdır o serumlar ağrı kesiciler onlar bi ödem yapıyor ilk başta veremicem sandım 6 ay içinde verdim 2 2 gitti hep benden 68 le hamile kalmıştım şu an bebeğim 7 aylık ben 70 kiloyum dikkat etmediğim halde gitti böyle seninki de yavaş yavaş gider toparlan zaten bebişle uğraşmaktan gidiyor hepsi 😂
defnem29t defnemiraybebek ben anlamıyorum gerçekten 6 kilo bitmesi çok az geliyor Rahim küçüldü Plasenta gittti nerede onların kgbu bilmiyorum ben 8 9 kg gider diyordum bana 3 4 kg kalır diyordum
defnem29t defnemiraybebek ay masallah kaç kg aldınız ki 4 ay içinde 20 nasıl verdiniz özel bişey yaptınız mı
yildizsimsek 70 kilo ile hamile kaldım , doğuma 90 kilo ile girdim. 40 çıkana kadar 10 kilo gitti. 1 yıl içinde de 69 a indim. Diyet vs yapmadim , sadece emzirme iş temposu. Tartıda kilo vermiş gözüküyorum ama görsel olarak eskisi gibi hissetmiyorum.😔
defnemiraybebek defnem29t toplam 30 kg aldım o 4 ay içinde de hiçbirşey yapmadım sadece bol su içtim ve emzirdim
defnem29t defnemiraybebek maşallah ben 12 aldım 6kg gitti 6 kalmıstı o kadar çok yiyesim geliyorki doymuyorum saat başı acıkıyorum 1 kgsunu geri almışım suyu bol içiyorm ama Asla gitmiyor
defnem29t mombof2 Benim de 3 aylık olmak üzere Ben de 1 Kasım itibariyle sıkı bir Diyete başlamayı düşünüyorum çok da sıkı yapma süt kesilir diyorlar
nurrr19 65 kiloyla doğuma gittim şuan 54-55 gidiyorum bebeğim yeni 5 aylık oldu ama doğumdan 2 hafta sonra 56 gördüm sonrası kilom sabitlendi ama sezeryan göbeği kalıyor ya of ona çare bulan var mı