Ardenaden Merveeofs taze fasulye olbilir turlu olbilir patlicn olbilir patates olbilir sebzeli bulgur pilvi olbilir
Balkizlarim Merveeofs Ben etli nohut ve bulgur pilavı yaptım sabah dünden sebzeli mücver var salata yoğurt tamamdır ✨🥰
Azra00 Merveeofs havuçlu patatesli bezelye yemeği, Pirinç pilavı, salata ıcicek, tulumba tatlısı akşamki menüm eşimle ikimiziz zaten bizi kurtaran Bi menü 😇
Merveeofs Azra00 pirinç pilavı olucaz yakind Ahmet yemeğin yanında mecbur oluyor 😅 eşim bezelye de sevmiyor yaa ben çok severim aslında 🫢
153s34 Merveeofs bezelye, patates yemegi, taz fasulye. Nohut,kuru fasulye. Ya daaa firinda patates. Turlu yemegi. Sebzeli kiymali makarna olablir firinda besamel soslu.
kahvekolik_ Patates, kirmizi yesil biber kizartmasi, ustune sarimsakli yogurt, tereyaginda salcayi erit biraz nane uff 🤤
Snowglobe Merveeofs soğanı kavur yağda. Biber doğra onu da kavur. Salça ekle onu da kavur . üstüne barbunya su tuz oldı bitti. 😂 ya da soğan ve salça kavur. Barbunya patates havuç su koy oldu bitti.
Balkizlarim Merveeofs kolayına nasıl geliyorsa öyle yap canım mücver patates kızartması hazır yufkadan börek yap oda olabilir 😄🥰