cansu154 Kızlar merhaba,6 buçuk aylık kızıma su içiremiyorum Philips avent akıtmaz bardak var güya akıtmaz baya akıyo çenesine kadar ve uç kısmını ısırıp bırakıyor az içiyo Bi de wee baby mini alıştırma bardağı aldım sevmedi zor içiyo Bir akrabamda pazardan silikon bardak tabak alıp vermişti onları kullnamaya çekiniyorum ne idüğü belirsiz diye Ya ne yapcağımı şaşırdım Siz ne önerirsiniz ? Nasıl alıştırdınız su içmeye ?
ftmmnl cansu154 benim bebeğimdedd o sıkıntı var philips avent aldım içmiyor biberon ucu gibi istiyor 10aylık birde
cansu154 ftmmnl benimki biberon ucu istemiyor bazen iki alıştırma bardağından da azcık içiyo bazen bardağın ucunu ısırıp tükürüyo acaba bardakları mı beğenmiyo ? Siz ne dersiniz ?
hunilikurbik Ben geceleri alıştırmıştım, emmek için kalktığında örneğin biraz şu içiyordum çok değil maksat ağzını suluğa alıştırmaktı, sonrasında emzirip uyutuyordum. 2 veya yanlış hatırlamıyorsam 3 gecede hallettmiştik.
hunilikurbik cansu154 pipetli akıtmayan sulukla içiriyprdum emme refleksinden dolayı 2-3 günde halletmiştik