saraprenses Bebeğim uyurken, geceleri falan emziğini atıp ağlıyor emzik istiyor çözüm bulmadım help?? Sizin bebiklerinizde yapıyor mu
g_tm59 Benim bebeğimde 3 aylık oldu hala tutmuyor yaa keşke tutsaydı naptıysam istemedi bana da help 😂
Babymomnew_ g_tm59 bırakın tutmasın ya şuan yaşayacaklarımı bilsen kesinlikle emzik vermezdim. 27 aylık emzik bıraktık resmen bende travma oluştu .Ne kadar özenli davransamda çocuğumdada etkileri vardır. Ama doktor acil bırakmamızı söyledi damak ve dişler etkilendiği için . Çok zor bir dönem.
g_tm59 Babymomnew_ yaaa Allah yardımcın olsun canım onun zorluğunu da tahmin edebiliyorum çevre baskısı çok benimde üzerimde keşke tutsaydı emzik rahat ederdin diye ama olmayınca olmuyor vardır her şeyde bı hayır
sevnc Benim ki emzik tutuyor gece sürekli emzik ağzından çıkınca uyanıyor sabaha kadar saat başı emzik nöbetindeyim en iyisi tutmamasiymis çok sıkıntılı bi bebekte emzik verdim şimdide verdiğime pişmanım
Pinrrr sevnc benimki gece hiç istemez hep uyur gündüz veriyorum uykuya dalarken o kadar sizinkiler fazla bağımlı olmuş gibi