atlas1655 Bebegımde birkaç gündür öksürük vardı dün arttı ve balgama döndü mamadan sonra gaz çıkarınca öksürük gelıyo cıkarıyo balgamı sizce nasıl geçer doktorumuza yazdım ama dönmedi daha, çok şükür ateş burun akıntısı yok ama genzı dolu 😭
atlas1655 Gozdeklnc20 sabah akşam çekmeye çalışıyoruz ama elletmıyo kendınj sıktığı ıcın gelmıyo aspiratöre 😢
asam atlas1655 serum fizyolojik ile burnunu temizle canim cekme dik pozisyikda sik sirtini patpatla youtubeden izleyebilirsin nasil yaptiklarini o cok is yatiyor buharida yine 4 saatte bir verebilirsin ilacli olmadigi surece hic bse olmaz uyurken bile tut faydasi olur bir gunle gecmez zten
ammarzeyd @“atlas1655” benim oğlumda öyle izotonik serumla önce burnunu yıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum rahat nefes alıyor sadece aspiratör kullansanız burnun içi yara olur bebek bu durumdan da rahatsız olacak.sonra burun damlası damlatiyorum çok rahat oluyor.
atlas1655 ammarzeyd once serum sıkıyorum ama kendını sıktığı ıcın gelmıyor siz nasıl yıkıyorsunuz bu enjektörle bastırıyorlar ya onu yapamıyorum korkuyorum belki yapsam rahatlıcak ama cesaret edemiyorum😢
ammarzeyd atlas1655 serumu enjektörle korkmadan burnunun içine 5 ml tamamen sıkın tabi bebeği kucağınıza oturacak pozisyonda oturdun ellerini başını tutun serumu koyduktan sonra yüz üstü çevirip sırtına vurun o su çıkana kadar sonra aspiratorle çekin
atlas1655 asam buhar dedıgınız çantada taşınan nebülizatör var serum koyup burnuna mı tutayım cook teşekkür ederım 😢
Mavigokyuzu Hırıltının öncelikle nereden geldiğini tespit edin. Burun ise nebulizator, aspiratör ile açarsınız. Ancak hırıltı ağızdan geliyor ise vakit geçmeden doktora götürmelisiniz. Pnomokok veya bronşit için doktorunuzun muayene etmesi gerekir.
asam atlas1655 aynem o canim 3 ml serum fizyolojik koy icine tut sonra sirtini patpatla cok iyi geliyor
Mavigokyuzu atlas1655 iyi ki goturmussunuz, ciğerlere inince doktor gozetimi olmadan doktor tavsiyesi olmadan evde kendi başımıza tedavi çok zor oluyor. Geçmiş olsun🤗 Geçecek merak etmeyin, doktorunuzun tavsiyelerini ve ilaçları ihmal etmeyin 🤗
mondecaidensecmeler atlas1655 buhar verin sonra sırtı size gelecek şekilde ters çevirin aşağıdan yukariya sırtına hafif vurun duzenlu yapın
atlas1655 Mavigokyuzu evet kesınlıkle öylr bir sürü ilaç verdi doktorumuz çocuğum mama yiyince hemen kusuyo inliyo çok üzgünüm 😢