bayanevli3434 merhaba hanımlar, oğlum 7 ay 10 günlük hiç dönmüyor hareket etmiyor yeğenimle aynı hafta doğrular o neredeyse emekleyecek evi dolaşıyor sürünerek oğlum hiç dönmüyor hareket etmiyor normal mi?
asell13 bayanevli3434 kilolumu bu biraz engel oluyor. Siz yardımcı olun dönmesi için biraz tekrarlayın belki alışır o şekilde
busraalanya bayanevli3434 Her çocuk bir değil korkma sadece teşvik et yarıda oyunlar oyna kendin de Sürün gerekirse. Benim doktorum apamak tamamen keyfi bir durum yürüyüp yürümediğine bakarız biz demişti. Benim oğlum 12 Aylık komşumun kızıyla bir hafta var aralarında Ama o kadar farklılar ki
tulaylay bayanevli3434 Mama sandalyesi, oturmalı herhangi birşey yerine bol bol yerde durmalı. Hareket ettikçe kaslar güçlenecek ve arkasından dönme emekleme diye devam eder ☺️
bayanevli3434 asell13 evet doktor kilosundan dedi biraz tembel dedi tummy time doğdu doğalı nefret ediyor çığırıyor
asell13 bayanevli3434 tosbik 😅 belki direkt yürür emeklemeyle falan hiç uğraşmaz sevmiyorsa göbüşü rahatsız ediyodur
bayanevli3434 tulaylay desteksiz oturamıyor hemen yana düşüyor, şöyle benim oğlum kafasınıda çok geç tuttu 5. ayın ilk haftası dik tutmqya başlamıştı dr normal demişti ama her bebek farklı demişti
tulaylay bayanevli3434 tabi tabi her bebek farklı. Ama ne kadar özgür olursa o kadar hızlı ilerliyorlar 🥰❤️
elfgokce Benim bebeğimde tombikti. 7 7 buçuk aylıkken dönmeye başladı. Zorlamadım hiç. Hepsi istediği zaman yapıyor annesi endişelenme
Deletedmom_182 bayanevli3434 benimki de tummy time yaparken hep ağlıyordu tummy time yaparken karnının altından elimi koyup yavaşça döndürüyordum kendisi dönmeye çalıştığında da hemen sırtından poposundan destekliyordum kısa bir süre sonra kendisi yapmaya başladı o şekilde destek olmayı deneyin
bayanevli3434 Deletedmom_182 inşaallah öyle yapacağım valla içime su serptinizz teşekkür ederim deneyeceğim