13seda Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var bu zamana kadar anne sütü ve mama veriyordum 1 haftadır sütüm nerdeyse hiç yok mamanın yanında püre versem meyve sebze püreleri nasıl olur acaba deneyen varmı bilgisi olan
[silindi] 13seda doktorunuz ek gıdaya başla derse başlayın ama kilo alımında sorun yoksa sadece mama ile devam edin
Ikrazumra19 13seda bence biraz daha bekleyin boyle erken baslayinca alerji durumu veya sindirememe durumu oluyor
13seda [silindi] kilo takıntım yok amacım sürekli mama vermek yerine arada değişik tatlar tattırmak bunun içim denemek istiyorum
Aysegolcuk_ 13seda ben hazır mama alıyordum yurtdışından sıcak suyla karıştırıp veriyordum e bebekte var
[silindi] 13seda bundan bahsetmiyorum mesela benim bebeğim kilo almıyordu doktor tavsiyesi ile tadımlara başladık ama normal düzende gitseydi 6 aydan önce başlamazdım. Yine de siz bilirsiniz.
13seda [silindi] doktorumuz 1 ay sonra başlayabiliriz ama istersen ara ara ver dedi sütüm de 1 haftadır nerdeyse yok hep mama vermektense ara ara bu pürelerden vereyim diye düşündüm 1 ay sonra başlicana şimdi başlayalım hem tat değişikliğine alışsın istedim ama bilemedim şimdi
Elifminakul Bnde bugün hipin hazır püresini aldım . Süt yok mama da yemiyor kilosu iyi ama böyle giderse zayıflar gibi düşünüyorum üç çay kaşığı verdim kabak brokoli havuç vardı içinde . Pek sevmedi sindirebilir mi bilmiyorum 4 ay 18 günlük