Esra_0714 Arkadaşlar merhaba sizlerden bir akıl istiycrm çok kötü grip oldum ve 3 yaş ve 4 aylik iki bebeğim var cocuklarima bulaştir madan nasıl atlatirim ateş boğaz ağrısı burun akıntısı ve bütün kemiklerim ağrıyor
Nurcanben Esra_0714 aynı durumdayız ve maalesef kızıma geçmiş uyuyamıyor kızım şimdi yine zar zor uyuttum
Hilalerbass Esra_0714 Nane limon veya ıhlamur içebilirsiniz bir de bal karabiber limon karışımı bana çok iyi geliyor hemen toparlıyorum isterseniz sizde deneyin
Esra_0714 Nurcanben yemin ederim geçmesin diye elimden geleni yapıyorum işten babası gelince gep o ilgileniyor iki ilede 4 aylık bebeğimi emziriyor um babasi bakıyor eşim yokken emzirip beşiğine koyuyorum ama 3 yaşındaki oğlum sürekli öpmek istiyor
minervadefne Galiba herkes aynı bize de okuldan geliyor bebek var emziriyorum ilaçta almıyorum mahvolduk ayy
Esra_0714 minervadefne valla bende dün tutuldum ama 2 saatlik uyku ile duruyorum kemiklerimin ağrısını ve sızlama sini hissediyorum
handeozdmr 5 aylık bebeğimle bende aynı durumdayız ben neyse de bebeğime çok üzülüyorum nasıl geçecek bilmiyorum
Nurcanben Esra_0714 valla benim kızım kucak sevmez öptürmez yine de geçti aynı evin içinde olunca ister istemez geçiyor ama dişte çıkarıyor sanırım onunda etkisi var bizde
Nisakusunannesi14 Hilalerbass merhaba bal karabiber limonu nasil yapiyosunuz çay seklinddemi bende ayni durumdayim grip 2 aylık bebeğim 4 yaş kızım var okuldan getirdi bebeğe geçmesin diye napacagimi sasirdim
Hilalerbass Nisakusunannesi14 1 çay kaşığı dolusu balı ılık su ile eritip ardından çeyrek limonu sıkıp çay kaşığı ucu ile karabiber ekleyip karıştıp için biraz boğazları yakıyor fakat sonrasında hemen geçiyor
Esra_0714 Nurcanben valla nasıl olacak anlamadım ama ölecem sanki birde gümbür gümbür panik atağım da tuttu