melisaslankaya 2 aylık oğlum var burnu tıkanıyor temizleyemiyorum korkuyorum zarar vermekten mama verirken boğazında kalıyor sürekli panik yapıyorum hiçbirşeyini doğru düzgün yapamıyorum evime yetişemiyorum evim hep kirli veya yarım bırakılmış temizlik nasıl baş edeceğim nasıl yeterli geleceğim bilmiyorum siz korkusuzca yapabiliyor musunuz
SweetMom__ melisaslankaya bebeğim 2 aylık iken sadece uyudumuz odayı temizlerdim yemeğe bile zor yapardım canım yetişme nolacak. Burn makinesi al canım burnu açmazsan doktora götür kuzum yardım alabilirsin.
Muhammet melisaslankaya hic korkma beya bogulmaz Alahin izniyle sakin ol panik olursan daha cok hata yaparsin evinde birak bok götürsün bebegin ve sen iyi olda bebek buyudukce hersey daha iyi oluyor emin ol
askbebegimmbenim melisaslankaya aynı durumu yaşadım bende. O yüzden burnunu hep eşime serum fizyolojik sıktırıyordum. Emerken boğuluyor gibi oluyordu emzirmek bile istemiyordum korkudan. 4 5 aylıkken rahatlıyorsun korkma çoğu anne yaşıyor bu durumu büyüdükçe rahatlicaksin. Şimdi eşim şehir dışına gitmişti mecbur ben yaptım serum fizyolojik meğerse korkulacak bı durum yokmuş. Tıkalı olması daha kötü bı durum açmak lazım bunları düşünüp kendini biraz rahatlatabilirsin. Herşeye panik olan biri olarak ben aştım şükür zamanla. İlk aylar bende evle ilgilenemiyordum Allah’ım hangi birine yetişicem diye düşünüp üzülüyordum. Zamanla alışıyorsun herşeye yetişiyorum biz anneler dört dörtlük de olmayiversin boşver takma
kayrammm1 Sakin ol, evin kirli olsun ne önemi var? Bebeğine senden başka kimse böyle güzel bakamaz kaygılanman bile iyi anne olduğunu gösterir. 2 cc serum fizyolojik şırıngaya alıp bebeğini yan yatır tek taraflı sık, aspritörün varsa çek
enlivenn Daha 2 aylıkmış bu çok normal . Bırak evde biraz pis kalsın . Biz 5 ay olduk artık biraz biraz yapıyoruz zamanla herşey düzene giriyo . Burun açmakta evet ilk başta ürkütücü ama biz anneyiz . Rahatlamadan uyuyamazlar rahat nefes alamazlar bunları düşünerek yaparsan vicdanen daha kolay oluyo . Ben çok tıkalıysa serum fizyoloji yapıp aspiratörle çekiyorum kalanı ama çok tıkalı değilse bikaç damla damlatıp öyle çekiyorum . Merak etme zamanla alışıcaksın , herşey çok güzel olucak