donmezhatice Bebisim 4 aylık öksürük başladı uykusunda bile uyandırıyor doktora götürdük az bir enfeksiyon var ama önemli değil dedi burnu tıkalı ondan dedi kac gündür acıyorum ama öyle burunluk birsey gibi gelmedi bana tavsiyeniz var mı acaba
Bebelendik donmezhatice soğanı ikiye kesip karanfili batırıyorum üstüne basucuna koyuyorum kesiyor sabahına öksürüğü
yagmur35yy donmezhatice yeni atlattık şükür çok öksürüyorum kızım biz antibiyotik başlattı ama vikis sürdüm ayaklarına parmak arasına öksürüğü kesti şükür
Sare-10 donmezhatice hala devam edıyorsa tekrar doktora getırın azalma olmadıysa ilerlemiştir olabılır bebeği üşütmeyın terlı halde de bırakmayın bu havalar hem hastalanır hemde tekrar tekrar üşütmesene neden olabilir
Emine_Duru donmezhatice Ben pekmez ve zeytinyağı kaynatıp 1 tatlı kaşığı veriyordum bebekken suan 24 aylık hala veririm en ufak öksürüğünde 3 tatlı kaşığı 3 günde fayda edip öksürüğü kesiyor
donmezhatice Sare-10 4 ay aşisindan sonra oldu aslında ateşi çıkıyor diye zibinlaydi havada bir sıcak bir soğuk bir giydir bir çıkar ondan sonra oldu
yagmur35yy biyiksiz_yorumcu .9 aylık eczanede bayan bebeklere filan kullanılır dedi bebek vikisi zaten bu
Sare-10 donmezhatice normaldır anladım bende benzer durumu yaşadım sadece bronşite cevırebılır eğer ıyıye gıtmıyorsa tekrar çocuk doktoruna getır kı belki ılerlemiştir antıbıyotık yazabılır ılerlemişse zaten rutıne devam üşütmeyecek sık sık yedır uyut burun temizleme
Derdolii donmezhatice daha çok küçük olduğu için bronşlarına inmeden antibiyotik vermek istemiyor doktorlar. Benim bebeğim de öyle olmuştu. Her fırsatta bol bol emzir. Emzirerek geçiyor, birde terine dikkat et çok huysuzzsa 1çay kaşığı calpol … Geçmiş olsun…
Emine_Duru Pamuk_esos azıcık pekmez koyuyorum ve içine bır kac damla zeytinyagı damlatıyorum kaynıyor hemen zaten sogutup verıyorum azıcık deneyın pekmeze alerjisi yoksa verebilirsiniz 1 cay kaşığı verebilirsiniz ben ek gıda donemıne gectığınde 1 tatlı kaşığı verıyprdum suan 24 aylık ve ne zaman hırıltılı öksürek hissetsem 2 3 tatlı kaşığı verıyorum kuccukken annemde bana yapardı gercekden işe yaradıgını gördüğüm ve bilidgim için bende bebegıme yaptım yapıyorumda
Emine_Duru donmezhatice belki bebekden bebege degişebilir ama benim kızım kalp hastayı oldugu için ilaçlardan cok dogal yöntemleri uyguladığım için çok şükür kızımda problem yaratmadı ve suan 24 aylık hala en ufak öksürük olsun hırıltılı öksürük olsun hemen veriyorum
Emine_Duru donmezhatice bunun agır oldugunu düşünür yapmaya cekinirsenız bebegin göğüs kafesinin oraya yün koyabilirsiniz oda gayda eder gercek koyun yünü oluyor bilirsiniz onu kucuk bır bez gıbı yda yastık seklinde kucuk ince bir şekilde olcak sekilde yapıp bebegın içine koyabilirsiniz
donmezhatice Sare-10 2 kere sağlık ocağına gittik birsey yok dedi geceleri oluyor genelde ara ara azıcık enfeksiyon oda viral dedi burun temizle diyor temizliyorum o kadar olmadı doktora gidicem
donmezhatice Derdolii bugün gittik doktor antibiyotik verdi siprey verdi kullanmak istemedim başka doktor geldi ona sordum vermesen iyi olur dedi hafif boğazı enfeksiyon dedi 20 dakika arayla hava verdi kullandım sırtını dinledi biraz açılmış dedi calpol ver dedi öyle yapıyorum