canimanne06 Uyurken 3. Kez Hapşurdu hasta mı ettim acaba ya 2 buçuk yaşında Onun odasını değiştik perde yıkadım yumuşatıcı yoğun kokuyor ondan olabilir mi ki
bucocukac_ canimanne06 evet yumuşatıcı kokusu etkilemiştir benim oğlumda öyle ne zaman yeni yıkanmış bişey giysin bebek deterjanı kullandığım halde hapşırır ya da parfüm kokusu alsın üzerimden hapşırır
Mrvegee canimanne06 yumusatıcı kesınlıklee etkilemiştir benim oğlumda bir kere yaptım o hatayı tün gece hapşırdı şimdi tüllerde yumusatıcı sadece bebek yumusatıcısı kullanıyorum kokusuz
daha_ben_buyumemisken canimanne06 perdedendir tabiki.. evde çamaşır kurutsan başka odada evin nemini kokusunu değiştiriyor
Yesillimon canimanne06 Büyük ihtimal yumuşatıcı kokusundandir ben artık perdeleri yumuşatıcı ile yikamiyorum çok sevmeme rağmen çocuklar çok etkileniyor cami aç bence hava alsın oda
canimanne06 bucocukac_ Mrvegee daha_ben_buyumemisken Ay ne bilim yıkansın mis koksun diye ama geç vakite kaldı işte Bide çiş kaçırmış ne kadar durdu üzerinde bilmiyorum