salakmisincemilee Gündüz uykusu yapmıyor ama akşam olunca uyumak istemiyor ağlıyor ortalığı kaldırıyor ve en az 2 saat sürüyor kafayı yiyeceğim az kaldı uykusuzluk ve sinir mahvetti beni
daha_ben_buyumemisken salakmisincemilee gündüz uykusu kesildiyse alışma dönemleri yada daha fazla yoruldugunda çok normal. Uyku rutininiz var mı? Bu aralar bir değişiklik ekran süresi değişikliği izlediği çizgi film vs?
Sensen20 salakmisincemilee aşırı yorulduğu ve uykusu geldiği için yapıyor bu aylarda sürekli keşfetme ve dünyaya algısı iyice açıldığı için diretiyorlar bizde öyleyiz diş fırçalama ve banyoyu çok seviyor hadi banyo yapalım uyuyalım diyorum kabul ediyor o şekilde sevdiği biseylerle avutabilirsiniz uyku geçişinde
salakmisincemilee daha_ben_buyumemisken hiçbir değişiklik yok rutin elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum gündüz uykusunu keseli 2 aydan fazla oldu az torulsa da çok yorulsa da farketmiyor gece olunca başlıyor huysuzluğa tam yatacağı zaman çığlık çığlığa ağlıyor ve hiçbi şekilde sakinleşmiyor ne yapacağımı şaşırdım istisnasız her gün böyle
daha_ben_buyumemisken salakmisincemilee rutini cogaltin ve duş ekleyin. Duş masaj kitap okuma masal anlatma nefes çalışması öpüş kokus sırt kaşıma ninni vs. Belirlediğiniz sırayı da bozmayin
salakmisincemilee daha_ben_buyumemisken duş yapıyor her gün ama kriz halinde ağlamaya başladığı için diğer hiçbir şeyi yapmam mümkün olmuyor