Eda77 Deniz2961 canım ben 29 ekimde mevlüdümüzü yaptık çok begendik tilavet kitabevi instagram sayfa magnetlerede bakmak istersen hobidik.com
Rabisss Deniz2961 instagramda hanlı pazar var ordan yaptırdım. Çok güzel oldu çok beğendim. Tavsiye ederim.
Eda77 elfgnshm ben tilavet kitabevi kitabevi instagram sayfasında 100 adet yaptırdım kalabalık bi ailemiz var tesbihi kadife yasiniz tülü tanesi 7tl idi
Ervaomerk elfgnshm ben yasin tesbih lokum külahı 70er adet yaptırdım 420 tl ama hani şu arkası yazılı canım oğlum hz peygambere layık ümmet hz ömer gibi adaletli ol falan diye yazanlar var ya öyle tesbihler kokulu
Mervclk [bilinmeyen] ben de 30 35 tane yaptırmayı düşünüyorum yeni mi yaptırdınız ben karton kutuya konulanlara baktim biraz pahali oluyordu onlar
elfgnshm Eda77 bizim de aile kalabalık o yüzden bende 100 civarı yaptıracağım için uygun bir yer arıyorum açıkçası 😅
Mervclk [bilinmeyen] şimdi baktim da siteye 4 lü set 30 kişilik 106 civari bisey yapıyor biraz zamlanmis olabilir
Mervclk [bilinmeyen] makkase var instagramda onun lokum kutularına bayılıyorum ama tek tek alınca çok maliyetli oluyor hediyelikleri en iyisi set olarak bir yerden almak lazim
Eda77 elfgnshm tanesi 7 tl ama coo güzeldi istersen bi sayfaya göz gezdir canım uygun fiyatlilarda vardı
elfgnshm [bilinmeyen] Evet şimdi baktım siteye gayet uyguna geliyor, yüksek ihtimal burdan yaptırcam çok sağol canım 🙏🏼☺️
melissrn Deniz2961 daha geçen hafta yaptırdım nehir.bebeksekeri instagram sayfaları çook memnun kaldım🙏🏻
Deletedmom131 [bilinmeyen] Merhaba bende o siteden siparis verecegim kartla alacağım ama kart bilgilerini vermeye cekiniyorum açıkçası siz nasil alisveris yaptiniz