ezgiibayraak iyi geceler..bebeğim 4.5 aylık,hem beni emiyor hem de mama ile besleniyor,beni genellikle gece daha çok emiyor,gündüz pek emmek istemiyor..bebeğime kaç saatte bir mama vermeliyim ve kaç ml mama yapmalıyım ?
duhaegearss ezgiibayraak benm bebeğim de dört buçuk aylık hem emiyor hem takviye mama veriyorum geceleri genelde beslemiyorm beslenme sayısını bebeğimin ihtiyacına göre belirli yorum gün içinde her huzursuz anında emziriyorum duymadığını anlatsam huzursuzluğu devam ederse mama veriyorum sabahları ilk uyandığında 175 ml telde içiyor gün içinde ise 135 ml içiyor günde üç dört kere mama yapıyorum ucunu anca içiyor, gerisini full emiyor ama doymuyor sütümden emmeye ve anneye çok düşkün bir bebek çok şükür
eylulunannesiii38 ezgiibayraak bende aynı durumdayım bebeğimi takip ediyorum istediği an mama yapıp veriyorum saat kontrol etmiyorum bu aralar hem meme hem mama reddi olduğu için değişiyor, genelde 120 ml yapıyorum bazen hepsini bitiriyor üstüne 30-60 ml tekrar yapıyorum, bazen bitirmiyor bile 1-2 saat kadar aynı mamayı ara ara veriyorum bitirmezse yeni mamayı 90 ml yapıyorum. İyi uyursa 3 saat falan geçtiyse verdiğim mamanın üstünden bu sefer 150 ml yapıyorum