Adayze Merhabalar bir haftalık bebeğim var ve göğüslerimin ağrısından zor emziriyorum emzirirken ağlıyorum beyaz kabarcıklar oluştu lasolin kullanıyorum bir değişiklik yok tavsiyesi olan var mı
Aliarif Adayze benimde aynı canım bebeğim 40 günlük oldu hala geçmedi fito krem kullanıyorum biraz yumuşatıyo sonra yine aynı oluyo maalesef 😔 gümüş kapak çok öneriyorlar kesin geçiriyor diyorlar ama bilmiyorum denemedim
CanselCoban Adayze ayni benimde bebegim 12 günlük sanırım gögüslerin alısma süreci bende hüçbir çagra bulamadım eşim karabaş otu almış kaynatıp göğüs pedine ondan damlatıp kullanıyorum birazcık sızısını alıyor ama gecirmiyor bende ne yapacagımı şaşırdım
Poyraz-bebek21 Adayze kabarcıklardan dolayı gögüsten süt çıkmazsa mastit olursunuz bol bol masaj yapın ılık suyla gögüslerinize
Sukrumm-3110 Adayze kantoron yağı öneririm kesinlikle.. üç dört gün boyunca devamlı sürdüm emzirceğim zAman yıkadım yine sürdüm bir hafta olmadan geçti. Kremler fln hiç fayda etmedi
Kizimkuzum Lansinoh ve madacasol krem iyi geliyor. Bir de göğüs ucu çamaşıra veya göğüs pedine falan değmesin en önemli nokta bu bence.
Sabis42 Adayze mumsy natural krem var canım ben kullanıyorum her emzirmeden sonra çok faydasını gördüm eğer isterseniz İnstagram dan bi bakın kullanıcı yorumlarına falan..
Ozlem_yldz Adayze canım cevizi ortadan tam ikiye ayırarak kır kapak şeklinde göğüs ucuna tak. Ayrıca her emzirme öncesi sonrası kapakları takmadan önce tahinin üstünde biriken yağdan sür. Veya nemlendirmek için başka bir yağ( zeytinyağı gibi) ben o şekilde yaptım çok şükür hiç ağrı çekmedim ilk dönemde rahat rahat emzirdim
elifravza 4 aylık bebeğim var denemediğim hiçbir şey kalmadı nerdeyse,hala geçmedi göğüs yaralarım.2 gündür nisavit krem sürüp göğüs kalkanı kullanıyorum ve faydasını gördüm gerçekten emzirirken acımıyor artık.
derinkus36 Adayze kesinlikle göğüs kalkanı kullanın. Hava alsın ki yaralar geçsin. O beyaz kabarcıklar için de banyo da eğilerek göğsünüze masaj yapın sıcak suyla ve hemen emzirin ya da sağın. Anca açılır. Bolca emzirin. Süt kanallarınız tıkanır yoksa.