Ariyaarya Arkadaşlar kızım 8 aylık hep paylaşıorm çok zayıf zeytin nasıl verebilirim oda besleyiciymiş eziyimmi nasıl veriliyor bilgisi olan
Seda5431 Ariyaarya bende burada bekleyim benim bebiş de 8 aylık verdiğim zaman suratını ekşitiyor nasıl verecem bende bilmiyorum
Ikrazumra19 Ariyaarya direk cigidini cikarip ikiye bolun verin yada direk dogranmis zeytinler var onlardan verin
Smyetugra Ben bir gece öncesinden çekirdeklerini çıkartıp suda bekletiyorum tuzunu alsın iyice diye. Sabahda rondodan geçiriyorum ezme oluyo ilk olarak öyle verebilirsiniz . Tek yemezse omletinin içine falan koyabilirsiniz
Caglamm123 Smyetugra bnm bebeğim de 8 aylik oldu yumurtanın sarışını omlet yapıp yedirsem zararı olur mu hiç yedirmedim daha
Smyetugra Caglamm123 Alerjisi yoksa olmaz yumurta daha hiç vermediniz mi 8 aylık olmuş. Hiç vermediyseniz 3 gün kuralı ile sadece sarısını tadım yaptırın alerjisi yoksa omlet krep vs yapıp verebilirsiniz tabiki
Smyetugra Caglamm123 Valla bi fikrim yok o konuda ama her besinden alması gereken şeyler var tabikide yararı vardır
Caglamm123 Smyetugra yumurta hergün veriyorum 1 tane suda haşlayıp yoğurda karıştırıp veriyorum omlet yapmadım hic
Caglamm123 Smyetugra bebek yemek yiyince hemen uyusa mi daha iyi sindirir faydası olur yoksa haraket ettikçe mi
Oykummmmm Smyetugra omlet yaparken sadece sarisindan mi yapcaz yoksa yumurtayi tam mi kirmak lazim ilk bebegim 7 ay 10 gunluk yardimci olur musunz
snmdnzc Caglamm123 yumurtanın sarısı, tam buğday unu, labne yada lor peyniri karıştırıp küçük bir tavada omlet yapabilirsin az tereyağ yada zeytinyağı ile .
Kartal Ariyaarya oğlum 9 aylık ona tuzsuz zeytin aldım çekirdeğini çıkarıyorum önüne koyuyorum kendisi yiyor bence ezmeye falan alıştırmayin nasıl başlarsa öyle gider önüne koyun kendisi yer
Caglamm123 Minahanzade uyudukça daha iyi kilo almaz mi ben hep uyutuyodum yediği yarasın haraket ettikçe erimesin diye
Kartal Ariyaarya benim oğlumunda henuz dışı yok bir aydır veriyorum çok şükür boğulmadi zaten çekirdeğini bıçakla çıkarıyorum o zamn iki üçe bölünüyor ağzında geveleyip yutuyor
tubaelif Ariyaarya ben kahvaltıda yumurta sarısını az su ve 1 çay kasığı tam buğday unu ile çırpıp pişiriyorum. Yanında bir zeytin 1 tatlı kasığı peynir ve 1 cay kasığı pekmez yediriyorum. Öğlen bebek köftesi yapabilirsin. O da besleyici her gün 1 cay bardağı yoğurt. 10 15 gün gece muhallebi si yaptım kilo aldırdı bıraktım.
Ahmer snmdnzc labne ve loru nereden alıyorsunuz marketten mi hep okuyorum bende labne veriliyor diye bildiğimiz paket labne mi yoksa anneler evde mi yapıyor bir yöntemi var anlayamadım beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 🤗