Nurcanben Arkadaşlar sabah kızımın yüzünün üç yerinden sinek ısırdı kolu bacağı kapalı olduğu için gitmiş yüzünü ısırmış kaşınıyor belli kaşıyor kızım çünkü bide sismis onerebilceginiz krem falan varmı şişliğe ve kaşıntıya iyi gelcek ?
Nurcanben belus ay evde de stilix vardı ama kızım 5 aylıkken almıştım suan 14 aylik skt si 2026 ama yine de bir kere açıldığı için bir sıkıntı olur mu kullansam
karaniremm Nurcanben kullan bişey olucağını düsünmüyom benim beneğiminde aynı şekilde yüzünden 3 ısırık almış ama inanılmaz bi reaksiyon göstermisti bizde stilex kullandık ve aynı anda zyrtec damla verdim sabaha söndü çok şükür
Nurcanben karaniremm evet bizde de aynı aşırı reaksiyon göstermiş sürdüm bakalım insallah geçer bide kaşınıyor sürekli eli yüzünde keske sabahtan krem sürseydim ya belki şimdiye geçerdi kaşımaktan uykuya dalamıyor çocuk
Nurcanben karaniremm o damladan da var da onuda alalı oldu birkaç ay verebilir miyim kutusunu atmıştım skt sini bilmiyorum
karaniremm Nurcanben - Nurcanben görsel nasıl ekleniyo bilmiyorum ama bizim daha kötü tam burun üstü ve göz altı 1. **_~~>!`![] Nurcanben