dandinikoo Kızlar şekerim düşüyooo canım tatlı istiyoo bu nasıl bir sınavdır Rabbimm 🥹 tatlıya çok düşkün biri olarak diyet yapmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bir iki kaçamak yapıyorum 🫠 yok mudur çözümü kızlar yaaa vallahi gözümün önünde kekler tatlılar uçuşuyor 🥹 üzerime fit tatlı tarifleri atın bacılarr 🫠
EfBiCo dandinikoo bende aynı durumdayım. Duramıyorum. Şu kilo vermek için kahveler oluyormuş hem iştah kapatıp hemde tatlı istediği gidiyormuş. Onlarda denemek istiyorum artık yoksa olmuyor böyle☹️
humanur09 dandinikoo krom pikolinat beni tatlıdan tiksindir di bir araştırın birde magnezyum takviyesi alın ocean plus kullandım iki vitamin in markası da ocean dı
123aysenur dandinikoo bende tam tersi hamur tuzlu delisiyim hamburgerler bazlamalar hepsi gözümün önünde uçuşuyor nefret ediyorum diyet yapmaktan
cansumert dandinikoo Elma veya muzdan fit browni yapabilirsin canım gerçekten çok lezzetli ve doyurucu oluyor
Kontes0011 Kuru kayısı, hurma, üzüm , kuru yemiş , elma , muz tatlı ihtiyacınızı bunlarla giderebilirsiniz
dandinikoo Kontes0011 teşekkür ederimm dolaptaki kuru kayısı ve kuru üzüm geldi aklıma ama geç oldu şimdi yemeyeyim 🥹
dandinikoo EfBiCo vallahi artık birinin beni döve döve yemek yemeyi bıraktırması lazım bir insan sürekli aç olur mu 🥹
Kontes0011 dandinikoo akşam çok acıkırsanız yoğurtta yiyebilirsiniz. Zamanla tatlı isteği azalacak biraz sabır
EfBiCo dandinikoo o kadar bensinki bu dediklerinde 😔 bende öyle 3 gün dayanıyorum ama 4. Gün o 3 günüm acısnı çıkarıyorum resmen.
dandinikoo EfBiCo of evet her zaman böyle oluyor.. Birde eşimle birlikte başladık bu diyet işine o görmeden kaçamaklar yapıyorum kendime çok kızıyorum
limonzeytinmom dandinikoo Bende yapıyorum. Benımde sekerim düşüyor 17.00 gibi baş dönmesi el titremesi yasıyorum. Ben o kadar tatlıya düşkün değilim ama seker düşünce canım istiyor. 🥹 Benım diyetisyenim gün içinde ara öğünler dısında salatalık yiyebilirsin cok acıkırsan dedi. O biraz bastırıyor. Bende karbonhidrat severim hatta aşığım. Poğacalar börekler pastalar pizzalar aşeriyorum resmen ve asla olunca hayır diyemiyorum 🤤 çay sofralarından uzak durmaya calısıyorum
dandinikoo limonzeytinmom salatalık aldım dün pazardan birsürü 😂 vallahi sen saydın pizza poğaça ben burada acıktım 😂😂 diyet yüzünden kimseye gidemez olduk ya teyzem çağırıyor gidemiyorum çok yediriyorlar ısrar ediyorlar birde 🥹🥹
limonzeytinmom dandinikoo evet bende gitmiyorum anca cocukları parka cıkarıyorum bana da spır oldun diye. Baskadına gidince ye bişey olmaz bugünlük ye tarın devam edersin VS derken o haftam hiç oluyor. 😒 Kız kardeşim geldiği zaman yada ben ona gidince güzel oluyor sadece. Çünkü o da diyet yapıyor 😄🤣