Birbebebirgebe İkinci bebeğimin doğumundan sonra hiç adet görmedim. Neredeyse yaşımız dolacak. Başına gelen ve önerisi bulunan yazabilir mi?
cumhurefe Benim de bi arkadaşim bir sene faln olmamıştı galiba daha fazlasını bılmıyorum sağlık ocağına gıdın bı kan faln verin isterseniz
Birbebebirgebe cumhurefe iki küçük çocuk olunca denk gelen boşlukta önceliği kendime verip gidemedim bir türlü yakın zamanda gideceğim inşallah. İlk doğumumdan sonra 8 ay olmadım hacamat olduktan 1 hafta sonra adet oldum yine olsam fayda verir mi acaba
kereminanneai Merhaba.sıkıntı etmenize gerek yok.oğlum şuan 14 aylık ve ilk doğumunda doğum gününe bir hafta kala adet oldum.biraz zor geçirdim ilk adeti halsizlik kusma vs.emzirdiğimiz için olmayabiliyormuş.isterseniz yine de doktora görünün
anneann kereminanneai merhaba bende oğlum doğalı 4 ay du en son adetimi bir buçuk ay önce oldum ve bidaha olmadım farklı günlerde üç tane test yaptım negatif aktif emziriykeum normal midir buda
Birbebebirgebe kereminanneai ilk doğumundan sonra da böyle uzun zaman olmadı normal olup olmaması kafama takıldı. Başına gelen varsa eğer bi öneri verir mi diye yazdım
kader539_ kereminanneai yaa bende 1.5 ay oldu doğum yapalı sezeryan hala adet olmadım lohusa kanamam sa kısa sürdü acaba doktor söktürücü vs vermezmi adet olmam lazım çünkü spiral taktırcam