Kızım 29 aylık olucak bugün bana hayatı zindan etti resmen bir günde nasıl bu kadar huy değiştirebilir ben anlamadım öldüm bittim ben bugün ya artık fırlatıp attım bagırdım cagırdım ağladımm boğuldum ben bugün ya . Hiç olmadık şeyi nerden bulurda ona ağlar ya gerçekten günündemiydi niye böyle oldu bilmiyorum bu kadar olmadı hiç. Burnu akıyor alerjikten ötürü fısfısla sıkim temizlim dedim hemen serum fizyolojik aklına geldi kendisi yapıyor bu işlemi onu ver diye ağladı durdu burnu tıkalı değil bosyere yapmasına izin vermedm neyse bi şekil bunu unutturduk. Tam yemek ısıtıcm buzdolabını aç diye tutturdu çikolata göre ekstra ona kriz geçirdi yani daha bisürü şey şuan kafam patlıyor anlat anlat bitmez sizi de sıkmak istemem ben üstesinden gelemedim bugünün daha demin de pekmez ver bana diye ağladı anlatıyorum sabahları yiyoruz onu diye yok yani böyle anlatırken dümdüz geliyor dimi ama o anları yaşarken öldüm ben bugün ya kemiklerim ağrıyor smdi uyudu hiç bişey hissedemiyorm başım catlıylo boğuluyorum