Egelihayat Oğlum 7 ay 20 günlük . Gündüz 3 uyku uyuyo 30 ar dk dan son uykudan sonra biraz huysuz oluyo sadece. Önceleri 45 dk 1.15 dk baazende 1.30 dk uyurdu 1 haftadir gündüz uyumasi epey düştü duzelirmi acaba
Balbal1 Egelihayat uykusu yetersiz geldiği icin huzursuz oluyordur bence biraz daha uykusunu destekleseniz devam etse uykuya belki düzelir😊benim ki sadece Öneri hayırlı günler 😍
Besteee Egelihayat 7 ay 6 günlük bizimde aynı her yarım saatte uyanıyor poposuna vurarak ve fön mak sesisiyle destekle uyutuyorum uyandığında yine aynı şekilde devam edersem uykuya döndürüp 1 saati tamamlayabiliyoruz ama önceden 1 saat daha fazlasında hiç uyanmadan uyuyordu umarım geçicic bir durumdur
Susuem Egelihayat canım uyku aralıklarını iyi takip et 2 saat 2 saatv15 dk da uyumuş olması gerekiyor 30 dk lık uykular yorgun uyumaktan olur
Egelihayat Balbal1 son uykudan sonra asiri olmasada birqz aglak geciyo saatler tekrar uyutamiyorum da once uyuyodu
Egelihayat Susuem 2 saate bir kesin uyutuyorum.. ama yinede olmuyor. Uzamıyor ancak destekleyerek uykuyu uzatiyorum.