ygtirmk Ben hamile kalmadan önce Leslie ve detoks çayı ile 6 kilo vermiş tim ilk doğumundan olan kiloyu detox çayı ile baya hızlanmıştı metabolizmam ama şuan emzirdiğim için çay flaş içmiyoruö bu gün yine Leslie yapmaya başladı varmı bu şekilde kilo veren
Snp57asel ygtirmk ben evlenmeden önce vermistim leslie de yapmıştım çok güzel kilom gitmişti bide zumba yapiyordum 1 ayda 10 kilo verdim baya hirslandjm sonra evlendim çocuk oldu derken saldım iyice bende emziriyorum emzirdigim içinde kilom gidiyor
ygtirmk Snp57asel sadece Leslie mi yapmıştınız ö dönemde diyet flan yaptınız mı ben de emziriyorıö ama giden yok😀
ddenzege Snp57asel ayy Cıddı mısınız nasıl verdınız ? 6 kılo fazlam car 7 aydır veremedim irade sıfır
Snp57asel ddenzege işte o zaman bi iradem vardı gelinliğin içine girmek için abur cubur ekmek herseyi kesmistim
ygtirmk Snp57asel bende Leslie ve karın için egzersiz yapıyorum kahveyi emzirirken içsem birşey olur mu
Snp57asel ygtirmk ben evlenmeden önce yapiyordum evlendikten sonra ve kızım dogdugundan beri hiç yapmıyorum ne desem dogru olur bilemiyorum