Nida_kavk Kizlar eşime yardımcı olmak istiyorum ama çocuğum da küçük evden yapabileceğim ne olabilir acaba fikir verin lütfen
neeslihan Nida_kavk evden degilde ben lcw de calisiyorum haftada 2 gun parasi guzel bebegiene bakcak varsa haftada 2 gun calisabirsin
TulayGeriDon Nida_kavk şehrinizde kına malzemesi satan yerleri gezebilirsiniz. Onlar iş veriyor. Birde toptancı boncukcular takıcılar iş veriyor. Bileklik kolye falan yaptırıyorlar. Yine aynı şekilde yakınında gelinlikci varsa onlar da boncuk işleme işi veriyor
Alya233 Nida_kavk Kızlar hala evde ek gelir elde etmek istiyorsanız bana inst yazın size daha detaylı bilgi verim. dijital_annee1
Nida_kavk neeslihan hiç kimsem yok ya ama olsa çok güzel olurmuş ayıptır sorması 2 günde ne kadar oluyor
Winnithepooh neeslihan merhaba iki gün ne zaman oluyor acaba saat kaç aralığında ve her şubeden başvuru alınıyor mu
neeslihan Winnithepooh her magazada var calisma sekli boyle waikinn 2-4-6 gun ben 2 gun calisiyorum 2 yildir
analikizli35 TulayGeriDon siz bu şekilde iş aldınız mı merak ettim kemeraltı var izmir’de acaba veriyolar mı
momundad neeslihan merhaba , günlük ücreti ne kadar sigorta ve yemek var mı yoksa sadece yevmiye hesabı gibi mi
TulayGeriDon analikizli35 evet bende izmirdeyim. Kemeraltindan arkadaşım dükkan dükkan gezip bulmuş. Buca da oturuyor annemler. Annem gelinlik işlerdi. Bende bileklik yapıyordum 2 sene önce. Benim dükkan kapandı İstanbul a gitti. Kemeraltinda o da vardır illaki