htc0628 6 aylıgız ve son Bikaç gündür gece ve gündüz farketmeksizin uykudan ağlayarak uyanıyor be baya bi ağlıyor susmuyor neden acaba anneler sürekli olmuyor bi kaç defa oluyor
cikolataliekmek htc0628 oğlum da 6 aylık bugün kontorlumuz vardı oğlumda bağırarak uyaniyor, riya goruyor olabilir diş olabilir atak olabilir aç olabilir vs. Dedi doktorumuz sanırım dönemsel
suheyla92 htc0628 benmki de 6 aylik ciglikla degil ama bagirarak aglayarak uyaniyo son bikac gundur. Gece uyanmıyor bile uykusunun arasinda agliyo bagirarak kucagima alip pispisliyorum. Yatagina geri koyunca 10 dk sonra geri agliyo yanima alinca susuyo 🤦♀️
dlrkrnnanl htc0628 diş cıkarıyor olabilir mi benim bebegimde öyleydi bagırarak aglar uyanırdı diştendi
theezgi Benim bebeğim de 6 ay 15 günlük çığlık atarak uyanıyor uykudan ben diş olduğunu düşünüyorum hatta uyuyamadım ağlamaktan ağrı kesici vermek zorunda kaldım bi gece. Ek gıdaya başlamış iseniz kabızlık durumunu da kontrol edin
htc0628 dlrkrnnanl olabilir valla azda olsa belirginleşti yeri pemagımınsürtünce hafif şişlik geliyor
dlrkrnnanl htc0628 ondandır o zaman 😊 oglum 15 aylık hala öyle uyanıyo geceleri sürekli diş cıkarıyor :(