defnevedoruk gliya rotayı 3-5. ayda vuruldu. 18 aylık şuan bugün planladık aldım aşılarını 19-20-22-36. ayda vurulucak
maviiiissss gliya 2 ve 4. Ayda rotarix vuruldu Ayda bexore ve nimenrix vuruldu Ayda 2. Dozları vurulacak
uykusuzluklarinanasi gliya 7 aylık bexsero 1. doz vuruldu. hiç bir sorun yaşamadık çok şükür 1 hafta oldu🙏🏻
nazliminannesi defnevedoruk rotayı 2. Ayda yaptırdık menenjit asisiyla birlikte bu ay b grubu menenjit aşısı var 3. Ay yani 4. Ayda a grubu menenjit ve rota aşısının 2. Dozu var
maviiiissss yelizb menenjit aşıları olabilir ama rotavirüs aşısını bilmiyorum doktorunuzla bir görüşün isterseniz
Sunshine__ Bebeğim 1 yaşında hiç daha hemşire bize özel aşı var demedi bunlar ne zaman yaptırılıyor acaba biz mi söylüyorz yoksa doktor mu dicek isterseniz özel aşılar var bu aylarda yaptırabilirsiniz diye
uykusuzluklarinanasi Sunshine__ çocuk doktorunuzla görüşün dilerseniz. aşı takvimini onlar oluşturuyor. 1 yaşını doldurduysa daha az dozda vuruluyor sadece 1-2 doz gibi.
maviiiissss beyzabbygt rotavirüs aşısı 1900 küsürdü ama menejite 4000 küsür Ödemiştik Doz pazartesi günü bakalım ne ödeyeceğiz
Sunshine__ uykusuzluklarinanasi Geç mi kaldım yani ☹️1 yaşına kadar vurulması gereken önemli aşıları var mıydı
uykusuzluklarinanasi Sunshine__ rutin sağlık ocağının vurduğu aşıları zaten olmuşsunuzdur. geç kalmadınız sadece tek doz oluyorlar 1 yaştan sonra yani menenjit en önemlisi bence o da tek iğne şeklinde bir kerede bitiyor. şu an 7 aylığız 5 doz vurulacak mesela sizin çocuğunuzda tek doz olacak.