aaafnk 34 günlük oğlum var ve kolik çok zorlanıyorum uyanık olduğum her dk ağlıyor bu süreç ne zaman geçer
byzyldz aaafnk gazını kontrol edin her beslenmeden sonra yatırmayıp omzunuzda gazını çıkardığından emin olun karnını ve ayaklarını sıcak tutun özellikle ilgi istiyor da olabilir onunla konuşun dans edin biraz sabır işi ama geçecekk
crybaby aaafnk 3ay 21 günlük geçmedi arttı resmen hiç bir şeyde fayda etmiyor şunu denedim fayda etti diyen varsa kolik değil gazlıdır benim denemediğim şey kalmadı isterseniz yazıyım deneyin
Derininannesi32 3 aydan sonra azalıp bitiyor canım daha çok var diye düşüneceksin ama zaman çok hızlı geçiyor benim kolik bebem şimdi 15 aylık 😊
aaafnk Derininannesi32 inşallah canım inanın çok zorlanıyorum sürekli kucağımda ilgileniyorum hep ağzını çıkartıyorum ama hep ağlıyor uyanık olduğu sürece bende ağlıyorum neden neden diyorum ne yaparsam yapayım zor susuyor ağlaması kıyamıyorum bu kadar ağlamasına normal değil diyorum 2 aylık peki hafifliyor mu
Aren2121 aaafnk aynı bensiniz ama şuan oğlum 13 aylık geçiyor hepsi inanın şuan bağımsız kendi kendine oynayan akıllı bir çocuk herkes maşallah diyor 🫠🥹 3.aydan sonra epey azalıyor
crybaby aaafnk doktor teşhis koydu zaten kafanıza göre kolik demeyin koliklik bambaşka bir dünya . Damla olarak sab simplex,bigaia, nurse harveys, malfor, metsil denedik hiç biri işe yaramadı aksine ıkınma yapıyor ağlatıyor . Bigaia da kabız yaptı
Derininannesi32 crybaby canım kolik bebeğe zaten gaz damlaları fln hiçbir işe yaramıyor geçmesini bekleyeceksin başka çaren yok . Kimse kafasına göre kolik demiyor kolik olduğu belli oluyor zaten. Bizde büyüttük kolik bebek sen yolun başında olduğun için geçmiyormuş gibi geliyor.