Arkadaşlar iyi günler,kızım 15 aylık bugüne kadar hep özenle titizle baktığım yavrum bir hafta önce eşimin dayısının 3 kızı da bitli olduğunu öğrendim ve bende kaşınıyordm kendi anneme kafama baktırdıgımda bana da bulaşmıstı ama kızımda yoktu o an ben neyseki spreyle smapuanla tarakla geçirdim cogu gitti şuan sükür bende bişey yok ama o kızların kızım hep diplerindeydi oyun oynarlardı,taaki ben kızların kafasında böyle yürüyorken gördüğümde annesi söylemedi bize bizde bit var uzak durun gibi cok üzüldüm bizede böylelikle bulastırdılar çünkü kızıma lavanta yağı,biberiye yağı,bit sampuanı gelmesin bit diye sürekli yaptm ama dün gece bi bsktm kafasında küçücük üvez gibi sirke var cıtlattım cıtladı belki bi 7-8 tane buldum kafasından Allah’tan saçları da tam uzun değil görünüyor sonra gece kızımı bit sampuanıyla dus alrırdım,dustan sonra yine seçtim birkaç ölü bir iki tane canlı kalmıştı onları da ayıtladım sabaha kadar uyumadım ağladım inanın simdi baktım yine flash acıp aydınlıkta kafası temiz hiçbirşey yok sadece derisi kavlamıs biraz büyük bi bit de yoktu hepsi galiba sirke oluyor cıtladı cünkü geri gelir mi cok korkuyorum:((