emineaycyilmaz prenses03 ben açtım 2 ay 3 günlük bebeğim ve evim çok büyük elini ayağını ısıtmakta güçlük çekiyordum çok şükür açınca düzeldi ev baya morg gibiydi
bir_prens_annesi_ prenses03 ben Sakarya’dayım nedense kaç gündür hava soğuk ama doğalgaz açacak kadar değil😅
Eylul301023 prenses03 yok artık o derece biz kışın bile kombi çok acmayiz bizim evimiz sıcak ve biz sıcak seven insanlar hiç değiliz rahatsiz oluyoruz sıcaktan ama bebek olduktan sonra mecbur kalıyoruz 😓
Eylul301023 prenses03 ahahah benim eşim karda tişörtle dışarı çıkıyor o derece nefret ediyor sıcaktan bende evlendikten sonra alıştım soğukta oturmaya herhalde 😂😂
Susamtanesimoms prenses03 birden soğudu ya geceleri 9 10 dereceye kadar düşüyor 1 ekime kadar bekleyim diyorum ama bakalım kalın battaniye vs çıkarttım kızıma uyku tulumu giydireyim diyorum ama çok terler diye pikesini zor bela örtüyorum üstüne
dneyrn Ben Nevşehir’de oturuyorum iki gündür acayip soğuk var dört aylık bebeğim var elleri burnu üşüyor akşam bende açmayı düşünüyorum
katara prenses03 benim evimin içi 25-24 derece bebeğim iki aylık çok soğuk olursa diye ısıtıcıyı açıyorum . Ama daha açacak kadar havalar soğumadı sanki