kubra00k Oğlum 1 yaşında. Kıymalı ıspanak pişiyor . İçinde biraz havuç biraz pirinç. Yanında yoğurtla . İnş yer😀 ilk yaptığımda bayılarak yedi ama oğlumun ruh hali çok değişiktir 😀 sizde menü nedir
beyzzsenturkk_ kubra00k 20 aylık kızım kurufasulye pilav cacık yaptım dün akşamda tiramisu yapmıştım yeter diye düşünüyorum
Fulyy kubra00k kuru fasulye ,pilav altarnetif olarak da mücver yaptım bizimkinin de ruh hali belli olmuyor çünkü 20 aylık ☺️
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kubra00k ıspanağın yanına yoğurt vermeyin bence ıspanaktan aldığı demiri nötürlüyorsunuz ve hiçbir faydasını göremiyor bebiş ufak bir tavsiye ☺️
mombebiss02 14 aylık bebeğim tavuk pilav yoğurt yeşil mercimek çorbası yiycez bakalım inşallah yerse tabi
[silindi] kubra00k kiymali sebze corbasi yapicam biliyorum yemiycek ama ben ana olarak yapiyimda icim rahat etsin😄
Alfa_Mom kubra00k kabaklı patatesli salçalı bir sulu yaptım yanına yoğurt vericem inşallah yer 11 aylık
MoonCrystal kubra00k 7 aylık ilik suyuyla makarna yaptım oynadı azıcık yedi gerisi hikaye tabi ama sorun yok zaten keşfetmesi bile yeterli bu dönem 😄
_Goktugunannesi__ kubra00k kıymalı Lahana dolması ve yoğurt dolmayı bayılarak 9 10 tane yiyor 2 yaşında