Sadeturkkahvesi Kızlar oğlum 3 yaşına yeni girdi herşeyden korkuyor. Yeni çıktı bu gece uyanıyo korkuyorm deyp bizle yatıyo çişi geliyo wc gidicez korkuyorm yapmıcam diyo oyuncağını alcak dolabı açmaya korkuyorum diyo sizinkilerdede var mı bu korku olayı
pinkooo_02 Sadeturkkahvesi benim oğlumda 3 yaşında bu aralar korkuyorum diyor şimdi duş aldırdım anne duştan korkuyorum diyor inşallah bu yaşlarda normal ve geçicidir
Busradoga Sadeturkkahvesi 3 yaşına girecek kızım 1 ay sonra ister istemez kullanıyor korkuyorum kelimesini bir yerde okumuştum korkuyor diye engellemeye çalışmayın,gelişimi için önemli falan yazıyordu yani müdahele etmeye çalışmayın diyordu bilmem ne kasdar doğrudur 🤷🏻♀️
Mommyhann Sadeturkkahvesi 3 yaşında artık herşeyin daha cok farkında oluyorlar bu yaşlarda normal korkması benim oglumda öyle karanlıkta gezen cocuk korkuyorum ısıgı ac demeye başladı yada başka seylere ama ben bu duruma mesela gel beraber gidelim ışığı açalım diyodum şimdide sen git aç ben sana bakıyorum dedim öyle öyle alıştı şimdi korkmuyor ama çevresinde olumsuz bişey gördüğünde hep korkarım der bende ona göre konuşurum onunla kalıcı olmaması için sizde sürekli konusun korkulcak bişey olmadıgını anlatın
Mommyhann Sadeturkkahvesi gece uyandıgındada korkuyordu gece lambası var odasında ama o zamanda diyorum korkma beni çağırdıgın an burdayım bana seslenmen yeterli diye diye konustum şimdi gece odasında uyanırsa anne diye çağrıyor zaten o kadar hassaslaştım ki hemen duyuyorum onun çağırmasını
Mugerrr Sadeturkkahvesi oğlum korkma biz yanındayız dedim cesaretlendirmeye çalıştım. Karanlıktan korkuyordu ( çok karanlıkta değil yani akşam üstü gibi düşünün) lambayı yakıp gitmesini söyledim. Apartman merdiveninden ses geliyordu hep ondan korkuyordu. Senin gibi çocuklar evlerine gidiyorlar dedim bir süre sonra aştı zaten. Çocukların bir dönemi oluyor hep farklı şeyler yaptığı. Bir ara kekeliyordu kalıcı olacak diye korktum o da bir dönemmiş geçti.
Sadeturkkahvesi Mommyhann sabah tuvalete giricek korkuyorum çişimi yapmaktan diyor aynı şekilde bunu kakası içinde yapıyor inşallah çabuk geçer üzülüuorum
Mommyhann Sadeturkkahvesi tuvalete giriceği zaman önce siz girin gösterin bak korkulcak hiçbişey yok ben hep buradayım yanındayım diyin sürekli korktugu şeyleri böyle korkulcak bişey olmadıfını gösterin geçicek zamanla