ayseee_ 17 aylık kızımın öğlen yemeği şehriye çorbası ve yoğurt akşam da biz ne yersek o, menümüz de İzmir köfte, patates,pilav Sizin menü de neler var 🫂
Balkizlarim ayseee_ Afiyet olsun şimdiden canım ben türlü ne ararsan var içinde 🫢😁 Şehriye pilavı ve sebzeli mücver yaptım yanına salata ve sarımsaklı yoğurt koyarım 🌸🤍
Duyulurum ayseee_ dün kurufasulye pilav yapmıştım bu akşam da o yenir. Öğle yemeğine de süt yulaf muz yerler uyurlar sonra uyanınca peynir zeytin atıştırırlar sonra akşam yemeği. Herkese ağız tadıyla yemek nasip olsun 🫂
ktnzehra49 ayseee_ kızlarım artık büyğk oldukları için biz be yersek o 😅 kuru fasulye pilav soğan salatası ve kadayıflı şerbetli kek var menümde bu gün
ayseee_ Balkizlarim teşekkürler ablacım size de afiyet olsun 😽 evde çok kişi olunca herkesin isteklerini tutturmakta zordur 😁🥲
Balkizlarim ayseee_ çok teşekkür ederim 🥰 aslında eşim bir iki çeşitle yetinir ben alışmışım ve tam uygun olsun diye hep öyle devam ederim ortanca kızım ve küçük kızım çeşiti davranıyorlar 🫠🫣🏵️
[silindi] ayseee_ Karisik izgara balkonda barbeküde yapicam Yaninda salata ayran Kizimada kiymali sebze corbasi yapicam ama istahi hic yok insallah yer 😊
Kocamdaaakocammm ayseee_ Afiyet olsun gülüm 🥰😍 Tavuk bulgur pilavı mercimek çorbası Salata ve komposto yapicam çocuklarda biz ne yersek onu yiyorlar 🌸
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ayseee_ ayyy bende oturmuş kara kara düşünüyordum ne yapsam iyi menü çok iyiymiş kaptım teşekkürler 😍
usenmedimyaptimbirvelet ayseee_ Sabah 1 yumurta, 1 adet közlenmiş soğan ve patates 5 zeytin yedi Birazdan tantana çurba içecek Akşamda köfte patates pilav var🫶🏻