Deniz0606 üç gün kuralıyla ilerleyin ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı tadım olarak düşünün dokuzuncu aya kadar her yeni tattıracağınız ürün bu kurala göre gitsin ben meyveleri sona bıraktım ilk sebzelerden başladım havuç kabak patates dokuz gün bununla geçsin sonra bu üçünü karıstırın bir hafta böyle gitsin sonra bu karısıma ıspanak ekleyin bir hafta da öyle gitsin içine zeytinyağı az miktarda kabızlık olmasın diye eğer hızlı başlarsanız ek gıdaya kabızlık yaşar bebeğiniz benim kızım çok şükür hiç yaşamadı yoğurt verebilirsiniz yedinci sekizinci ayda artık iki öğün yapabilirsiniz bir öğün sebze veriyorsanız diğer öğün yoğurt olabilir mesela balık verin mutlaka kuzu kıyma ilerleyen zamanlarda kuzu ciğeri kuzu pirzola verebilirsiniz eline verin iyice pişmiş pirzolayı kendi başına yemeyi öğrensin tabi kontrol edin hep ben yanında takip ediyordum büyük bir parça atmasın ağzına diye pirinç unu irmik falan vermedim ben gerek olduğunu da düşünmüyorum meyve olarak muz güzel olur ilk etapta elma armutu cam rendede rendeleyin çok sever bebeğiniz aklıma gelenler bunlar sizin sormak istediğiniz başka bişey varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz