cyln0 Kızlar bebeğim 7 aylık olucak kış için montları ne tür aldınız peluş mu astronot mu şişme mi hangisi en kullanışlısı
Deletedmom_216 cyln0 sisme astronot mont aldim oglum suan 5 aylik ama hatirladigim kadariyla 6 9 ay uyumluydu sonrasi icinde almistim hamileyken
biraskhikayesi cyln0 Astronot montu her giydirdiğimde çığlık kıyamet oluyordu kızım. O yüzden hep normal mont aldım. Şişme, kürklü, kaban tarzı farklı montları var. Sıcak tuttuktan sonra modelinin pek önemi yok. 🌸
Mmeelliikkeee cyln0 ya oto koltuğunda mont olmuyor, ben sabahları uyku tulumuyla alıyordum direk , araba sıcak hırka vs giydiriyordum .. dışarısı için üzerini örtüyordum o aylar bebek arabasında.
maygirl cyln0 hepsinden ayri ayri aldim hepsinin yeri auri havanin guzel daha ılık oldgu gunler astronot cok rahat olmuyor harelt edemiyor rahatca bunaliyor.normal pelus astronot walla ayri ahri druma gore kullaniyorum
cyln0 Deletedmom_216 her tulum giydirdiğimde kızım ağlıyor astronot benim için çok zor olur en iyisi kısa mont almak 🌸
cyln0 biraskhikayesi aradığım cevap astronot mu alsam almasamı diye kararsız kalmıştım banada giydirmesi zor olur gibi geldi o yüzden sordum teşekkür ederim ☺
Deletedmom_216 cyln0 Ben iki tane almistim 6 9 ay tulum ama pelus. Denedim olmadi. Montu da vardi 9 12 ay o bile olmadi. Giydirirken oglumda bende cildirdik 😂 ay o pelus montu ilk bebek alisverisinde almistim cok begenil heveslenerek. Nasip olmdi artik yaocak bisi yok tulumlar iyi oluyo ama boydan olmayinca giydirilmiyo maalesef bencede en iyisi nkrmal mont