Gizem-01 18 günlük bebeğim var. Ama bir türlü emzik tutmuyor. İlk oğlum küvezde kazanmıştı bu alışkanlığı. Şimdi kızıma nasıl kazandırabilirim bu alışkanlığı ? Yardım lütfen
TulayGeriDon Gizem-01 memeden çeker çekmez ver emzigi Emzige pis pis yapar gibi pit pit dokun. O ittikçe sen vereceksin. Philips avent i en kolay tutuyorlar
annekadin21 Gizem-01 bnm bebegimde tutmadı. 4 ay oldu denemediğin emzik kalmadı ama.yok tutmayınca tutmuyor
tugces09 Gizem-01 1 ay olana kadar emzik vermeyi önermiyor bazı doktorlar. Benim bebeğim 1 aylık oldu geçen cuma kontrolde doktora sorduğumda damaklı emzik kullanabilirsin dedi ben yeni onu alıp denemeye karar verdim sizde damaklı yoksa onu deneyebilirsiniz bi
D_deniz Gizem-01 awent 0-6 ama sakın silikonlu almayın tutması çok zor. Mamayı bitirince deneyın bı de uykuya dalmak aşamasında
Gizem-01 TulayGeriDon normal emzik almıştım uzun diye öğürüp attı. Bende prematüre emziği almıştım. Emzik verince öğk yapıp mide bulandırıyor. Öbür türlü de çok yiyor artık tükendim
cokbilmismom Gizem-01 böyle yapıyorsa almaz maalesef benimkide aynısını yapıyordu tam 5 farklı çeşit emzik denedim olan benim paralara oldu 😂😂 hastanede direk verecektik öyle yapmadığıma çok pişman oldum
annekadin21 Gizem-01 ben vazgectm artk 4. Aydan sonra..ztn asıl ihtiyaç olan dönem almadi. Ztn 6 ay yada 1.yas falan birakilsin diyorlar Bide bıraktırmaya uğraşmam hem 🤗🤭
melodimotherr Gizem-01 bende deniyorum 28 günlük bebeğim ama almıyor bir türlü emziği verdim mı kusacak gibi oluyor