puffgirl Merhabalar. Mama sandalyesi alacağım ama karar veremedim. Çok uyguna da var çok pahalıya da. Rahatlık farkı mı oluyor? Öneride bulunabilir misiniz? Mantıklı olan nedir mama sandalyesi alırken.
betyyeno puffgirl bizim eve ikea antilop annemin evine e bebek baby plus aldım ikisindende memnunum ikea antilop malzeme olarak daha sağlam duruyor ama baby plus da tam bi fiyat performans ürünü bu kadarını beklemiyordum sadece daha büyük aylarda bebeğin sığma konusunda problemi olabilir Bence mama sandalyesi konusunda kesinlikle aşırı teferruatlı bişey almaya gerek yok , yok ayak desteği yok tam yatma desteği özelliğine asla gerek yok zaten kim mama sandalyesinde bebe uyutmak ister koltuk gibi olanların temizliğide aşırı zor ve genel itibariyle çok küçük bebeler ( 6. Ayda )oturunca içinde kayboluyor 😂 Yani maddi imkan varsa (ki yinede çok uygun bence ) ikea antilop ama daha uygun olsun kullanışlı olsun derseniz baby plus da gayet yeterli 💕 İkisininde temizliği çok rahat özellikle blw düşünenler tercih etsin . Zira günde 36163748583 defa mama sandalyesi temizliycekler
betyyeno betyyeno dipnot açayım ayak desteği önemli aslında karışıklık olmasın ayak kaldırma özelliği diye saçma bişey var ondan bahsediyorum yoksa bebek sandalyeye oturunca ayakları havada kalmamalı destek olunca daha rahat yiyorlar İle antilopta ayak desteği yoktu ama uygun fiyatlı isimli ahşap destek yaptırdım Baby plus un kendisinde var zaten
puffgirl betyyeno antilop gibi olanlar daha mantıklı geliyor bana da. Çok kirletirse sandalyeyle beraber banyoya sokuveririm 😂 oldukça detaylı yazmışsınız çok teşekkür ederim 💕
Tugce0142 betyyeno kesinlikle katılıyorum büyük dev gibi sandalyelere gerçekten gerek yok ben alıp hata yaptım kayınvalidemlerde baby Plus var mis gibi rahatlık valla
atesarp puffgirl düz işlevsiz olanlardan da aldim ilk daha bizimki 8 aylik olmadan sigmamaya basladi ki zayifta bir bebek ayrica hafif güven vermedi o yuzden bunu almak zorunda kaldim
Defneveannesiii Selamm🌸 Biz joie mimzy lx kullanıyoruz, çok araştırarak aldık zaten gayet memnunuz💃🏼 Hem tekerlekli, hem boyu kolayca ayarlanıyor ayrıca minderlerini de temizlemesi oldukça kolay🙂↔️ 3,500 civarında bir fiyata almıştık yazın💃🏼