Minigim2 _Goktugunannesi__ kıl paspas cnm kendın tasarlıyon trendyoldan baktım dedıgım paspaslar 527 tl
meteeehann _Goktugunannesi__ aynen öyle oluyor evi kullanmaya başlayınca ay bunu da unutmuşuz ay şunuda unutmuşuz deyip alışverişe gidiliyor yüklü bi mebla harcanıp dönülüyor sonra evliliğin ilk günleri harcanan bu para unutulmuyor 😃
nnidua _Goktugunannesi__ bende geçen gün çok yakın olmadığım birine ev hediyesi aldım ayaklı sunumluk düşünülebilir
_Goktugunannesi__ nnidua Ayy arkadaşımdan hiç öyle sunum falan beklemiyorum yani dğmdük herşeyi 1 tabağa doldurur getirir tabi evlenince huyu değişmezse🤭
_Goktugunannesi__ denizalismom Fincan takımı karşılıklı olur diye düşünmedim dde nevresim ve pike aklımda
denizalismom _Goktugunannesi__ nevresim takımı çok büyük ihtiyaç bence almalısınız . Benim de iki arkadaşım ev aldı bende ikisine nevresim takımı aldım
atesarp _Goktugunannesi__ imkanin el veriyorsa smoothie blender gibi bişey alabilirsin nasip olurda bebişi olursa ilerde onada biseyler hazirlar işine yarar bi hediye olur en azından
Mnli _Goktugunannesi__ güzel seramik kupa ya da böyle değişik camlar var ya bubble ya da farklı şekillerde kahve sunmak için onlardan alabilirsiniz yeni evliler sever sunum
Gzdnr17 _Goktugunannesi__ emayeler moda şimdi ya küçük tencere ya farklı bi şey emayeden güzel olur bence
Uykusuzhergeceeee _Goktugunannesi__ kahve yanı bardakları var madam cocoda yanınada sunumluk kase olabilir
Ozlemyy Ozlemyy _Goktugunannesi__ yada trendyoldan aldım çift taraflı yorgan nevresimle uğraşmasına gerek kalmaz bi tarafı yumuş bi tarafı düz iki taraflı kullanır yorgan ser kaldır vs olmaz tek bişey yıka ser herkes cok beğendi bizimkilerden herkeste aldı ve farklı hediye bence
MnkKrtl _Goktugunannesi__ bana karaf ve şarap bardağı almışlardı ama farklı tasarım, salon bitkisi, supla ve runner seti, baharat seti şu kavanoz gibi olanlardan alan olmuştu bide