gezgin_anne Aptamil mama kullanıyorum oğlumun kakasi yeşil renk ve köyü sizce normal mı bi arkadaşım doktora götür yeşil kaka araştırılıyor deyip kafamı karıştırdı
ddmnrdgn gezgin_anne eğer bebeğinizin kakası mukuslu veya kanlı değilse panik yapmaya gerek yok diye biliyorum. Ek gıdalara geçene kadar kaka rengi sarı yeşil gidip geliyor.
osibrabia gezgin_anne benim oglumunda bi ara yesil olmustu ama aptamili birakali cok oldu.biraktiktan sonra oldu zaten sonra doktora soyledim allerjik bi durum olabilir kanli olursa getirin bakalim dedi.cok sukur kanli olmadan gecti
barbarosunannesi gezgin_anne yeni başladıysanız alışma aşamasında olabiliyor eğer emziriyorsanız sizin yedikleriniz de etkili .kan mukus burun geniz akıntısı yoksa sıkıntı yoktur
Gulfem07 gezgin_anne bizde kullanıyoruz kakasinin rengi sarı oglumun.Kac ayliksiniz?Yeni ise prosyneo kullanın.
osibrabia gezgin_anne hmm doktora git demiycem cunku bu ara hastaneler malum hastalik saciyo.ama doktorun numarasi varsa sor bence canim
Kucukkalbim gezgin_anne Endişe etmeyin yeşil kakada sorun yok doktora bizzat danışmıştım.Kakası bağırsakta çok bekleyince yada üşütünce oluyor