Gurses112 Kızlar 18 aylık bebeğim çok uzun bir süredir kolumu sıkarak cimcikleyerek uyuyor yapma desem kıyametler kopuyor tepki vermesem canım acıyor napcağımı bilmiyorum nasıl unuttururum
melegim71 Gurses112 bence bu konuda kararli olun yook diyip sonunda yine. Musade edeerseniz her defasinda kıyamet kopar belki 1 hafta aglicak ama biticek yani bi emzik gibi yada bagli oldugu birsey gibi dusunmek lazim
gmzzmrtt Gurses112 oğlum bir yaşında. Emerken sürekli benim kolumu da cimcikliyor sıkıyor. Canım acıyor ama kızamıyorum. Elini çekiyorum hemen ama yine yapıyor sabrediyorum kıyamıyorum ya.
Gurses112 melegim71 inanın kararlı olmaya çalışıyorum boşluğuma gelen her an eli yine kolumda 😞 artık can acıtmaya başladı yani anlamıyorum neden yapmak istiyor
melegim71 Gurses112 biraz yüksek bi sekilde uyarin canim hayir diyorum sana diyin canim aciyor ve buna musade edemem diyin her defasinda söyle yin bunu
Alpereniannesi52 Benim oğlumda 7 aylık onun hem dis hem gaz sorunu var oda öyle yapıyor canım o kadar acıyor ki kızımda öyleydi ama geçici yani geçiyor
Alpereniannesi52 Şimdi emzirirken sizin paylaşımınizi okudum ve aynısını yapıyordu canımı o kadar acıttı ki bağırmamak için zor tuttum kendimi
Gurses112 Alpereniannesi52 ben bıktım artık yapma etme demekten kollarım cimcik izi hep tırnaklarını kesiyorum çiziyor törpülüyorum etimi sıkıyor valla şuan bile aynı durumdayız uyumuyor resmen kolumu uzatıp cimciklemesi için izin vermemi bekliyor
Alpereniannesi52 Gurses112 kıyamam ya ama sizinki binevi bağımlılık yapmış dikkatini başka şeye çekin yada eline o an yumuşak peluş oyuncak bebek varsa verin